Kunniakierros

Seura järjestää Kunniakierros-tapahtuman tiistaina 25.8. Kauklahden urheilukentällä (Lasilaaksontie) klo 18-19. Kunniakierros suoritetaan perinteisesti juosten tai kävellen kentällä.

18.00 Kunniakierros -tapahtuma alkaa

18.15 Keräysaika alkaa; lahjoituksia kerätään kiertämällä omatoimisesti kenttää

18.45 Keräysaika loppuu

19.00 Tapahtuma päättyy

Keräykseen osallistutaan joko sähköisellä tai paperisella keräyslomakkeella. Sähköinen keräyslomake on mahdollista täyttää Kunniakierroksen nettisivuilla tai aplikaatiossa. Paperisia keräyslomakkeita on mahdollista saada seuran toimistolta tai postitse. Paperiset keräyslomakkeet voit toimittaa Sannalle tapahtumapäivänä tai sähköpostitse: sanna.saarman@esboif.fi 

Valmennusryhmille sähköinen keräys tapahtuu ryhmän linkkiä painamalla, josta pääsee lahjoittamaan haluamansa summan. Eniten kerännyt valmennusryhmä voittaa harjoituksen valitsemansa kärkiurheilijan kanssa.
Muut lahjoittajat voivat valita lahjoituksen jonkun ryhmän kautta tai seuran yhteisen keräyksen kautta. Kaikki kerätyt rahat kuitenkin käytetään yhdessä seuran kehittämiseen. Minimitukisumma on 15e, lahjoitus maksetaan joko paperi- tai sähköpostilaskulla, jotka lähetetään tapahtuman jälkeen. Käteismaksuja ei kerätä, laskutustapa valitaan lahjoitusta tehdessä. 

09-10-syntyneiden harjoitusryhmän lahjoituslinkki
07-08-syntyneiden harjoitusryhmän lahjoituslinkki
05-06-syntyneiden harjoitusryhmän lahjoituslinkki
03-05-syntyneiden harjoitusryhmän lahjoituslinkki

Oskun harjoitusryhmän lahjoituslinkki
Seuran yhteinen lahjoituslinkki

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka urheiluseurat organisoivat paikallisesti. Kunniakierrosperinne on jatkunut jo yli 30 vuotta ja seurat ovat keränneet varoja toimintaansa yli 33 miljoonaa euroa. Kampanjan tuotto käytetään yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä ja SUL:ssa.

Kiitos osallistujille!

Mikäli kysyttävää, ole yhteydessä: sanna.saarman@esboif.fi