Kunniakierros 2020 – uusi päivä 25.8!

Seura järjestää Kunniakierros-tapahtuman tiistaina 25.8. Kauklahden urheilukentällä (Lasilaaksontie) klo 18-19.

Tapahtumaan on mahdollista osallistua joko paikan päällä tai etänä etäyhteyden avulla. Kunniakierroksen voi tänä vuonna suorittaa perinteisesti juosten tai osallistumalla yhteiseen ohjattuun lihaskuntoharjoitukseen.

18.00 Kunniakierros -tapahtuma alkaa, seuran kärkiurheilijat esittäytyvät ja kertovat kuulumisiaan
18.15 Keräysaika alkaa; lahjoituksia kerätään osallistumalla ohjattuun kuntopiiriin tai kiertämällä omatoimisesti kenttää
18.45 Keräysaika loppuu ja pääsee tapaamaan seuran urheilijoita
19.00 Tapahtuma päättyy

Keräykseen osallistutaan joko sähköisellä tai paperisella keräyslomakkeella. Sähköinen keräyslomake on mahdollista täyttää Kunniakierroksen nettisivuilla tai aplikaatiossa. Paperisia keräyslomakkeita on mahdollista saada seuran toimistolta tai postitse. Paperiset keräyslomakkeet voit toimittaa Sannalle tapahtumapäivänä tai sähköpostitse: sanna.saarman@esboif.fi 

Valmennusryhmille sähköinen keräys tapahtuu ryhmän linkkiä painamalla, josta pääsee lahjoittamaan haluamansa summan. Eniten kerännyt valmennusryhmä voittaa harjoituksen valitsemansa kärkiurheilijan kanssa. 
Muut lahjoittajat voivat valita lahjoituksen jonkun ryhmän kautta tai seuran yhteisen keräyksen kautta. Kaikki kerätyt rahat kuitenkin käytetään yhdessä seuran kehittämiseen. Minimitukisumma on 15e, lahjoitus maksetaan joko paperi- tai sähköpostilaskulla, jotka lähetetään tapahtuman jälkeen. Käteismaksuja ei kerätä, laskutustapa valitaan lahjoitusta tehdessä. 

09-10-syntyneiden harjoitusryhmän lahjoituslinkki
07-08-syntyneiden harjoitusryhmän lahjoituslinkki
05-06-syntyneiden harjoitusryhmän lahjoituslinkki
03-05-syntyneiden harjoitusryhmän lahjoituslinkki
Oskun harjoitusryhmän lahjoituslinkki
Seuran yhteinen lahjoituslinkki

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka urheiluseurat organisoivat paikallisesti. Kunniakierrosperinne on jatkunut jo yli 30 vuotta ja seurat ovat keränneet varoja toimintaansa yli 33 miljoonaa euroa. Kampanjan tuotto käytetään yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä ja SUL:ssa.

Kiitos osallistujille!

Mikäli kysyttävää, ole yhteydessä: sanna.saarman@esboif.fi

Kategoriat:
Yleistä