Esbo IF Running

ESBO IF RUNNING
2020-2021

ANMÄL DIG HÄR

Tervetuloa mukaan Esbo IF Running juoksuryhmään!

Esbo IF Running ryhmän päätavoite on yhteisölliset ja säännölliset yhteisharjoitukset. Jokainen pääsee toteuttamaan oman kuntotasonsa mukaisia treenejä. Ryhmä on suunnattu juoksijoille, joilla on juoksukokemusta ainakin yhden kokonaisen maratonin verran. Lisäksi suosittelemme, että olet käynyt myös maratonkoulun.

Ryhmä kokoontuu pääsääntöisesti kerran viikossa (loma-aikoina mahdollisesti harvemmin) ja kausi kestää syksystä 2020 syksyyn 2021. Ensimmäinen tapaaminen on 16.9.2020.

Ryhmän harjoituksiin kuuluvat pitkät lenkit sekä vauhti- ja maksimikestävyysharjoitukset (mm. Intervallit, pidemmät vauhtikestävyyshrajoitukset, mäkivedot jne.) Talvisin teemme useimmat vauhtiharjoitukset Esport Arenalla. Harjoituspäivinä on vuoroviikkoin lauantai ja keskiviikko, ja harjoituspaikka vaihtelee.
Syksyn harjoitukset löytyvät tästä: Nimenhuuto

Hinta: 200€ + jäsenmaksu 20€
Hintaan sisältyy 6 harjoitusta Esport Arenalla sekä osallistuminen Kurrenkierrokseen ja Rantamaratoniin 2021. Esbo IF Running osallistujat saavat myös osallistua seuran yhteiseen kuntopiiriin joka pidetään kerran viikossa.

Jäsenyys:
Hintaan lisätään seuran jäsenmaksu, 20€, joka laskutetaan erikseen. Jäsenyys on jatkuva ja se tulee irtisanoa kirjalliesti osoitteeseen medlem@esboif.fi. Lisätietoa löydät täältä.

Juoksuryhmässä järjestetään kuntotestaus sekä leirejä joihin voi halutessa osallistua. Nämä eivät kuulu juoksuryhmän hintaan.

Ohjaajina toimivat kokeneet juoksijat ja monen vuoden ohjaajakokemuksen omaavat Jenny Vuonoranta ja Riitta Paasio.

Tervetuloa mukaan iloiseen treeniporukkaan!

Yhteystiedot: maraton.esboif(at)gmail.com, 040 553 1583