Esbo IF Running

Tervetuloa mukaan Esbo IF Running juoksuryhmään

Tule mukaan syksyllä 2019 starttaavaan juoksuryhmään. Esbo IF Running ryhmän päätavoite on yhteisölliset ja säännölliset yhteisharjoitukset. Jokainen pääsee toteuttamaan oman kuntotasonsa mukaisia treenejä.

Ryhmä on suunnattu juoksijoille, joilla on juoksukokemusta ainakin yhden kokonaisen maratonin verran. Lisäksi suosittelemme, että olet käynyt myös maratonkoulun.
Ryhmä kokoontuu pääsääntöisesti kerran viikossa (loma-aikoina mahdollisesti harvemmin) ja kausi kestää syksystä 2019 syksyyn 2020. Ensimmäinen tapaaminen on 18.9.2019. Ryhmän harjoituksiin kuuluvat pitkät lenkit sekä vauhti- ja maksimikestävyysharjoitukset (mm. Intervallit, pidemmät vauhtikestävyyshrajoitukset, mäkivedot jne.) Talvisin teemme useimmat vauhtiharjoitukset Esport Centerissä. Harjoituspäivinä on vuoroviikoin lauantai ja keskiviikko, ja harjoituspaikka vaihtelee.

Syksyn harjoitukset löytyvät tästä: Nimenhuuto
Hinta on 180 euroa. Hintaa sisältyy 6 harjoitusta Esport Arenalla ja osallistuminen Rantamaratoniin 2020 ja Kurrenkierrokseen. Esbo IF Running osallistujat saavat myös osallistua seuran yhteiseen kuntopiiriin joka pidetään kerran viikossa.

Juoksuryhmässä järjestetään kuntotestaus sekä leirejä joihin voi halutessa osallistua. Nämä eivät kuulu juoksuryhmän hintaan.

Ohjaajina toimivat kokeneet juoksijat ja monen vuoden ohjaajakokemuksen omaavat Jenny Vuonoranta ja Riitta Paasio.

Tervetuloa mukaan iloiseen treeniporukkaan!