Esbo IF Running

ESBO IF RUNNING
2021-2022

ILMOITTADU TÄSTÄ

Tervetuloa mukaan Esbo IF Running juoksuryhmään!

Esbo IF Running ryhmän päätavoite on yhteisölliset ja säännölliset yhteisharjoitukset. Jokainen pääsee toteuttamaan oman kuntotasonsa mukaisia treenejä. Ryhmä on suunnattu juoksijoille, joilla on aiempaa juoksukokemusta. Lisäksi suosittelemme, että olet käynyt myös maratonkoulun. Tavoitteenasi voi olla säännöllinen harjoittelu sekä esim. Maraton/ polkujuoksutapahtuma . 

Ryhmä kokoontuu pääsääntöisesti kerran viikossa (loma-aikoina mahdollisesti harvemmin) ja kausi kestää syyskuusta 2021 kesään 2022.  Ensimmäinen tapaaminen on 1.9.2021.

Ryhmän harjoituksiin kuuluvat pitkät lenkit teillä ja mm. poluilla sekä vauhti- ja maksimikestävyysharjoitukset (mm. Intervallit, pidemmät vauhtikestävyyshrajoitukset, mäkivedot/ rinnetreenit jne.) Talvisin teemme useimmat vauhtiharjoitukset Esport Arenalla. Harjoituspäivinä on vuoroviikkoin lauantai ja keskiviikko, ja harjoituspaikka vaihtelee.Osallistujilla on mahdollisuus osallistua kuntotestaukseen sekä yhteisleireille.  Nämä eivät kuulu  hintaan.

Syksyn harjoitukset löytyvät tästä: Nimenhuuto

Hinta: 200€ + jäsenmaksu 20€
Tammikuussa aloittavan hinta: 120€ + jäsenmaksu 20€
Hintaan sisältyy 6 harjoitusta Esport Arenalla sekä osallistuminen Kurrenkierrokseen ja Rantamaratoniin 2022. Esbo IF Running osallistujat saavat myös osallistua seuran yhteiseen kuntopiiriin joka pidetään kerran viikossa.

Jäsenyys:
Hintaan lisätään seuran jäsenmaksu, 20€, joka laskutetaan erikseen. Jäsenyys on jatkuva ja se tulee irtisanoa kirjalliesti osoitteeseen medlem@esboif.fi. Lisätietoa löydät täältä.

Juoksuryhmässä järjestetään kuntotestaus sekä leirejä joihin voi halutessa osallistua. Nämä eivät kuulu juoksuryhmän hintaan.

Ohjaajina toimivat kokeneet juoksijat ja monen vuoden ohjaajakokemuksen omaavat Jenny Vuonoranta ja Riitta Paasio.

Tervetuloa mukaan iloiseen treeniporukkaan!

Yhteystiedot: maraton.esboif(at)gmail.com, 040 553 1583