Esbo IF Running

ESBO IF RUNNING
2022-2023

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Tervetuloa mukaan Esbo IF Running- juoksuryhmään! 

Running ryhmään voi tulla mukaan tavoitteena esim. juosta puolimaraton, maraton tai parantaa aikaa näillä matkoilla. Tavoitteenasi voi olla myös jokin pidempi polkujuoksutapahtuma.  

Esbo IF Running ryhmän päätavoite on yhteisölliset ja säännölliset yhteisharjoitukset. Jokainen pääsee tekemään oman kuntotasonsa mukaisia treenejä. Tarjoamme yhteisharjoituksia kerran viikossa. Ryhmän harjoituksiin kuuluvat pitkät lenkit teillä ja poluilla sekä vauhti- ja maksimikestävyysharjoitukset (mm. Intervallit, pidemmät vauhtikestävyysharjoitukset, mäkivedot/ porrastreenit jne.) Talvisin teemme useimmat vauhtiharjoitukset Esport Areenalla. 

Harjoituspäivinä on vuoroviikoin lauantai ja keskiviikko, ja harjoituspaikka vaihtelee. Osallistujilla on mahdollisuus osallistua kuntotestaukseen sekä yhteisleireille (eivät kuulu hintaan).  Running ryhmään kuuluu myös luentoja. 

Ryhmä kokoontuu pääsääntöisesti kerran viikossa (loma-aikoina mahdollisesti harvemmin) ja kausi kestää elokuusta 2022 kesään 2023.  Ensimmäinen tapaaminen on 24.8.2022. 

Running ryhmäläiset voivat myös ostaa yksilöllisen harjoitusohjelman, joka laaditaan lähtötason ja henkilökohtaisten tavoitteiden mukaisesti. 

Syksyn harjoitukset löytyvät tästä: Nimenhuuto 

Hinta: 220€ + jäsenmaksu 20€ 
Henkilökohtainen harjoitusohjelma:  
Koko kausi: 150 euroa 
Syksy tai kevät: 100 euroa 

Hintaan sisältyy harjoitusten lisäksi; 6 harjoitusta Esport Areenalla sekä osallistuminen Kurrenkierrokseen ja Rantamaratoniin 2023. Esbo IF Running osallistujat saavat myös osallistua seuran yhteiseen kuntopiiriin, joka pidetään kerran viikossa. 
– Harjoitusmaksun voi myös maksaa Epassilla, Smartum ja Edenred-virikeseteleillä sekä -mobiilimaksuna. Ohjeet tästä.

Jäsenyys: 
Hintaan ei kuulu seuran jäsenmaksu, 20€, joka laskutetaan erikseen. Jäsenyys on jatkuva ja se tulee irtisanoa kirjallisesti osoitteeseen medlem@esboif.fi. Lisätietoa löydät täältä

Kauden aikana järjestämme mahdollisuuden kuntotestaukseen sekä leireihin, joihin voi halutessaan osallistua (erillinen maksu).  

Ohjaajina toimivat kokeneet juoksijat ja monen vuoden ohjaajakokemuksen omaavat Jenny Vuonoranta (fysioterapeutti YAMK) ja Riitta Paasio (LitM).  

Tervetuloa mukaan iloiseen treeniporukkaan! 

Yhteystiedot: maraton.esboif(at)gmail.com, 040 553 1583