Tävlingsrapport inomhus FM

Ett spännande tävlingsveckoslut på inomhs FM fick ett fint slut då Esbo IF:s herrar löpte till finska mästare på 4x300m.
I laget löpte Jonathan Brace, Tuukka Huuskola, Roope Saarinen och Oskari Mörö. Laget löpte tiden 2.19,35, som är den näst bästa genom tiderna. Ett stort grattis till de finska mästarna!

Herrarnas 200m final löptes en knapp timme före stafetten, där Roope Saarinen tog en fjärde plats med tiden 21,47 och Tuukka Huuskola en femte plats med tiden 21,89.
På lördagen tog Jonathan Brace en femte plats på 60m, med tiden 6,92. I försöken löpte Tuukka Huuskola tiden 6,95, Roope Saarinen 6,99, Arttu Paananen 7,12 och Mike Changala 7,15.

På lördagen gick herrarnas 400m av stapeln, där Niklas Björkenheim gjorde sin debut i den allmänna klassens FM och tog en 13e plats med tiden 50,62. Elmo Koivunen tog en sjätte plats på 3000m gång med tiden 22.53,43.
Saga Andersson blev utan resultat i damernas stav.

På söndagen tävlades det i många fler grenar utöver stafetten och 200m. Meeri Salomaa löpte ett fint lopp på 300m häck, tiden 42,86 är hennes personbästa. Emilia Jousimaa löpte också nytt personbästa på 800m, 2.14,94 som räckte till en nionde plats.
Jessica Rautelin löpte 60m häck på tiden 8,91.