Esbo IF Running

ESBO IF RUNNING
2021-2022

ANMÄL DIG HÄR

Välkommen med i Esbo IF Running löpgruppen!

Esbo IF Running ordnar gemensamma träningar med bra gruppanda regelbundet. Alla har möjlighet att träna enligt egen konditionsnivå. Gruppen är riktad för löpare, som har erfarenhet åtminstone av en hel maraton. Dessutom är det till fördel om du har deltagit i maratonskolan tidigare.

Gruppen tränar tillsammans en gång i veckan (under lovtider möjligen mera sällan) från september 2021 till september 2022.
Den första träffen är den 1.9.2021.

I gruppen gör vi tillsammans långalänkar, max- och fartuthållighetsträning samt backdrag. Under vintern görs en stor del av fartuthållighetsträningarna i Esport Arena. Träningsdagarna är varannan vecka onsdag, och varannan lördag. Träningsplatsen varierar inom Esbo och Grankulla.
Höstens gemensamma träningar publiceras här: Nimenhuuto

Pris: 200€ + medlemsavgift 20€
Pris med start i januari: 120€ + medlemsavgift 20€
I priset ingår, förutom 6st träningar i Esport Arena, deltagande i Strandmaraton och Kurrerudan 2022. Esbo IF Running deltagare får även delta i föreningens gemensamma konditionscirkel som ordnas en gång i veckan.

Medlemskap:
Till alla pris tilläggs en medlemsavgift på 20€, som faktureras skilt. Medlemskapet är fortlöpande och bör uppsägas skriftligt till medlem@esboif.fi. Mera info finns på denna sida.

För löpgruppen ordnas även konditionstest och lägerverksamhet, där deltagande är frivilligt. Dessa hör inte till gruppens pris. 

Som ledare fungerar de erfarna löparna med många års tränarerfarenhet Jenny Vuonoranta och Riitta Paasio.

Välkommen med i det glada löpgänget!

Kontaktuppgifter: maraton.esboif(at)gmail.com, 040 553 1583