Esbo IF Running

Välkommen med i Esbo IF Running löpgrupp!

Kom med i löpgruppen som startar på hösten 2019. Esbo IF Running ordnar gemensamma träningar med bra gruppanda regelbundet. Alla har möjlighet att träna enligt egen konditionsnivå. Gruppen är riktad för löpare, som har erfarenhet åtminstone av en hel maraton. Dessutom är det till fördel om du har deltagit i maratonskolan tidigare.

Gruppen tränar tillsammans en gång i veckan (under lovtider möjligen mera sällan) från september 2019 till september 2020. Den första träffen är den 18.9.2019. I gruppen gör vi tillsammans långalänkar, max- och fartuthållighetsträning samt backdrag. Under vinter göre en stor del av fartuthållighetsträningarna i Esport Arena. Träningsdagarna är varannan vecka onsdag, och varannan lördag. Träningsplatsen varierar inom Esbo och Grankulla. Höstens gemensamma träningar publiceras här: Nimenhuuto


Priset är 180 euro. I priset ingår förutom träningarna 6 biljetter till Esport Arena, deltagande i Strandmaraton 2019, Kvällsloppet samt Kurrerudan. Esbo IF Running deltagare får även delta i föreningens gemensamma konditionscirkel som ordnas en gång i veckan.

I maratonskolan ordnas även konditionstest och lägerverksamhet, där deltagande är frivilligt. Dessa hör inte till maratonskolans pris.
Som ledare fungerar Jenny Vuonoranta, Riitta Paasio, Karl Nyman, Markku Orispää samt Björn Höglund. Alla är erfarna löpare, med en lång tränarbakgrund.

Välkommen med i det glada löpgänget!

Om du har mindre löperfarenhet, eller önskar mera ledda träningar samt träningsprogram, så lönar det sig att bekanta sig med Esbo IF:s maratonskola.