Sommarjobb på Esbo IF?

Är du intresserad av sommarjobb som friidrottsledare?

Vi söker ledare till friidrottsskola för barn i åldern 4-13, sommarläger, Junior Löpskola och tränare till junioridrottsgrupper. Vi söker både tränare för sommaren och tränare som vill fortsätta efter sommaren. Du behöver inte vara en specialist inom friidrott, viktigare är att du vet hur bra träningar organiseras, att du är motiverad för att jobba med barn och att du inte är rädd för utmaningar. En bakgrund i friidrott ser vi ändå som en fördel.

Om du vill utbilda dig mer och jobba som tränare för äldre (15+ år) friidrottare i framtiden, är det möjligt då tränarutbildningar ordnas varje år runt om i Finland. Att jobba i Esbo IF ger dig kunskap och erfarenhet av jobb inom idrottsbranschen. Du får jobba i en ungdomlig, aktiv och tvåspråkig arbetsgemenskap, och du kan själv påverka dina arbetstimmar. Vi behöver både dig som vill arbeta bara några timmar per vecka, och dig som vill arbeta mer!

Friidrottsskolan är igång 4.5-19.6 & 3.8-24.9 i Alberga, Köklax och Grankulla.
Sommarlägren ordnas veckorna 23, 24 och 33 på Olars skola/idrottsplan och Köklax idrottsplan.
Monilajileiri ordnas, tillsammans med andra föreningar, veckorna 23 och 24 i Alberga
Junior Löpskolan är igång tisdagkvällarna 14.4, 21.4, 28.4, 5.5, 12.5. och 19.5. i Alberga.
Junioridrottsgrupper tränar 3-6 gånger per vecka hela året. Mera info på hemsidan.

Vill du vara medlem i Esbo IF -coach teamet?

Skicka en öppen ansökan till kansli@esboif.fi senast den sö 9.2. Viktigt att berätta är ditt namn, vad du är intresserad av att dra, om du dragit något liknande tidigare och ifall du gått någon friidrottsledarutbildning.
Eftersom det är fråga om arbete med barn, behöver vi se ditt utdrag om brottslig bakgrund, ifall vi anställer dig. 

Kategorier:
Allmänt