Sommarens verksamhet

Anmälan till sommarens verksamhet är nu öppen. Sommarens verksamhet är planerad att sätta igång i början av maj, med friidrottsskola och Löpskola Junior. Sommarlägren börjar i juni. 

Friidrottsskolan är till för 2017-2010 födda. Träningar ordnas tre dagar i veckan: måndagar i Alberga, tisdagar i Köklax och torsdagar i Grankulla. Det är möjligt att anmäla sig till 1-3 träningstillfällen per veckan. Mera information om friidrottsskolan finns här!

Löpskola Junior är en kurs som består av fem träningstillfällen, och till för alla intresserade av löpning och friidrott, även dem som har en annan huvudgren än friidrott. Kurserna ordnas i maj och juli. Mera information om löpskolan finns här!

Föreningens traditionella sommarläger för 7-12 åringar ordnas i Olars och Köklax. Under lägren rör vi på oss mångsidigt, med både nya och gamla kompisar. Lägren ordnas veckorna 23, 24, 25 och 31. Mera information och anmälningslänkar hittas här!

Vi tar i beaktande det rådande läget och gällande restriktioner. Verksamhetsavgifter behöver betalas först i maj och det är även möjligt att avboka sin anmälan före avgiften är betald. 

Kategorier:
Allmänt Junioridrott