Kesän toiminta

Ilmoittautuminen kesän toimintaan on auki. Kesän toiminta on suunniteltu alkavan toukokuun alussa yleisurheilukouluilla sekä Juoksukoulu Juniorilla. Kesäleirien alkamisajankohta on kesäkuussa.

Yleisurheilukoulut ovat suunnattuja 2017-2010-syntyneille. Toimintaa järjestetään kolmena päivänä viikossa: maanantaisin Leppävaarassa, tiistaisin Kauklahdessa ja torstaisin Kauniaisissa. On mahdollista osallistua harjoituksiin 1-3 kertaa viikossa. Lisätietoa yleisurheilukouluista löytyy täältä!

Juoksukoulu Junior on viiden kerran paketteja jotka ovat suunnattuja juoksusta ja yleisurheilusta kiinnostuneille, ne sopivat myös toisen lajin harrastajille. Kurssit järjestetään touko- ja heinäkuussa. Lisätietoa Juoksukoulu Juniorista löytyy täältä!

Kesäleirit 7-12-vuotiaille järjestetään perinteisesti Olarin ja Kauklahden kentillä. Leireillä liikuntaan monipuolisesti uusien ja vanhojen kaverien kanssa. Leirejä järjestetään viikoilla 23, 24, 25 ja 31. Lisätietoa kesäleireistä löytyy täältä!

Otamme huomioon vallitsevan tilanteen sekä rajoitukset. Toimintamaksut kesän osalta erääntyvät vasta toukokuussa. Ilmoittautuminen toimintaan on mahdollista myös peruuttaa ennen laskun maksamista. 

Kategoriat:
Junnu-urheilu Yleistä