Ny verksamhetsledare

Esbo IF har anställt en ny verksamhetsledare!

Föreningens värderingar stämde överens med Kirsi Ahonens och med start vid årsskiftet, började hon i dubbelroll, som verksamhetsledare och friidrottssektionens träningschef. 

“Esbo IF har en målmedveten, starkt framåtriktad strategi, vilket fångade mitt intresse. Lika som Esbo IF, upplever jag jämlikhet ytterst viktigt, i både idrott och arbetslivet. 
I tillägg till min egna idrottskarriär, har jag en lång erfarenhet av föreningsarbete, träning och frivilligarbete, vilket har gett mig en stark förståelse och kunskap i idrott som verksamhetsmiljö. 
Tack vare min långa erfarenhet, upplever jag genuint att jag kan hämta mervärde till Esbo IF.s verksamhet och gemenskap. 
Mångspråkighet är vardag för mig, hemma hos oss talas det både svenska och finska, och jag studerade till idrottsledare på svenska i Vörå. 
Idrott har haft en stor roll i mitt liv enda sedan jag var liten. Fint att få vara med och utveckla finsk idrott och föreningsverksamhet!” 

Kirsi är utbildad yrkestränare och fungerade i sin föregående tjänst som liikuntapalvelupäällkkö i Espoon Palloseura. Hon har även fungerat som fysiktränare för ishockeylaget TUTO i Åbo. 

Sommaren 2021 var Kirsi kasttränare för friidrottens ungdomslandslag i U20 EM-tävlingarna. Kirsi har är även finsk mästare i spjutkastning från år 2008. 

Varmt välkommen till Esbo IF Kirsi!

Kontaktuppgifter: 
Kirsi Ahonen
kirsi.ahonen@esboif.fi 
050 353 9838

Kategorier:
Allmänt