Uusi toiminnanjohtaja

Esbo IF on palkannut uuden toiminnanjohtajan!

Seuran arvot kohtasivat Kirsi Ahosen kanssa ja hän aloitti vuodenvaihteen jälkeen kaksoisroolissa, toiminnanjohtajana sekä yleisurheilujaoston valmennuspäällikkönä. 

“Esbo IF:llä on tavoitteellinen, rohkeasti eteenpäin katsova strategia, mikä sai minut kiinnostumaan seurasta. Koen yhtenä tärkeänä asiana niin urheilussa kuin työelämässä tasa-arvon. 
Oman urheilu uran lisäksi, minulla on pitkäaikainen kokemus urheilun seuratyön, valmennuksen ja vapaaehtoistyön parista, mikä on antanut hyvän vahvan ymmärryksen ja tuntemuksen urheilusta toimintaympäristönä.   
Oman kokemukseni ansiosta, koen aidosti pystyväni tuomaan lisäarvoa Esbo IF:n seurayhteisöön. 
Monikielisyys on minulle tuttua, kotona puhumme ruotsia ja suomea sekaisin, liikunnanohjaajakoulutuksen kävin ruotsiksi Vöyrillä.
Urheilu on ollut isossa roolissa elämässäni jo lapsesta lähtien. Hienoa päästä yhdessä kehittämään suomalaista urheilua ja seuratyötä!” 

Koulutukseltaan Kirsi on ammattivalmentaja ja edellisessä virassaan hän toimi Espoon Palloseurassa liikuntapalvelupäällikkönä. Lisäksi Kirsi on toiminut mm. Turussa jääkiekkoseura TUTO Hockeyn fysiikkavalmentajana. 

Kesällä 2021 Kirsi toimi nuorten U20 yleisurheilumaajoukkueen heittovalmentajana EM kisoissa. Kirsi pitää myös hallussaan keihäänheiton Suomen mestaruutta vuodelta 2008. 

Lämpimästi tervetuloa Esbo IF:ään Kirsi!

Yhteystiedot:
Kirsi Ahonen
kirsi.ahonen@esboif.fi 
050 353 9838

Kategoriat:
Yleistä