Motonet GP 18.8!

Bästa medlem,

Söndagen den 18.8 ordnar Esbo IF, tillsammans med Espoon Tapiot, den sista deltävlingen av friidrottens Motonet GP tävlingsserie, i Alberga. Vi vill bjuda dig och din familj att ta del av stämningen på detta stora och fina idrottsevenemang, och heja våra inhemska toppidrottare till bra resultat. På schemat finns många toppgrenar och idrottarna kommer att försöka nå gränser för VM i Doha, men främst tävlas det om platser till Sverigekampen.

Några av de inhemska topparna som redan bekräftat sitt deltagande är Kristiina Mäkelä, Oskari Mörö, Sara Kuivisto, Salla Sipponen, Linda Sandblom och Toni Kuusela. Utländska stoppar om ockås kommer att tävla är bl.a. Greta Kerekes (HUN), Timofey Chalyy (RUS), Romel Lewis, Maryna Arzamova (BLR), etc.

Vi erbjuder gratis inträde till tävlingen  för alla våra juniorer under 18 år. För våra medlemmar över 18 år, samt juniorernas familjemedlemmar, erbjuder vi inträde till det förmånliga priset 10e. Dessa biljetter gäller för läktare i kurvorna och på bakrakan.

För att komma in på området bör du göra följande: bifogat i e-info finns ett inbjudningskort för medlemmar under 18 år, printa ut det eller spara det på din telefon och visa det vid ingången.
Vuxna medlemmar och familjemedlemmar till de juniorer som fått inbjudningskortet ska köpa sina biljetter via följande länk (denna biljett kan köpas via länken fram till kl 21 på tävlingsdagen den 18.8) –

Kom med och höj stämningen till taket för alla idrottare! Om du eller din familjemedlem är med som funktionär, kan du ge denna förmån till någon av dina närmaste.

Vi ses på Alberga stadion!

Kategorier:
Allmänt