Esbo IF e-info november

Bästa Esbo IF:are

Vinterns träningssäsong är redan i full gång och siktet är ställt på hallsäsongen. Viktiga datum före det nya året är bl.a. den 30.11 då vi ordnar den traditionella Tomtemarchen med start från Köklax spotplan. Ni kan anmäla er per e-post till undertecknad, så vet vi hur många vi ska förbereda servering för.

Säsongsavslutningen ordnas i år på Lagstad hembygdsgård söndagen den 15.12 kl 15-17. Till tillställningen är alla välkomna – barn, juniorer, föräldrar, aktiva föreningsmedlemmar, vuxen- och toppidrottare. Vi firar säsongens slut alla tillsammans och ser stolt tillbaka på årets händelser!

I brevet hittas också en länk för beställning av föreningens nya jackor. Jag påminner samtidigt också om vuxenidrotten som finns i föreningen. Det finns både en hobby- och tävlingsgrupp för vuxenidrottare. Anmälningslänkar hittas i brevet.

Trevlig november åt er alla!

***

Höstmöte

Medlemmarna till Esbo idrottsförening r.f. kallas till höstmöte ti 19.11. kl. 18.30 på Fallåker. På mötet behandlas stadgeenliga ärenden.

Välkommen!

***

Träningsgrupp för vuxna VINTER 2019-2020

Inneträningssäsongen är 21.10 – 21.12. 2019 och 8.1 – 19.4.2020

Träningstider
Må: Otnäshallen kl 19.30-21.00 (Otstranden 6)
Ti: Esbo Centrum, Kannbrobacken kl 19.30-21.00 (Kannbrogatan 4)
To: Esbo Centrum, Kannbrobacken kl 19.30-21.00 (Kannbrogatan 4)

Pris
290€ en gång i veckan och 350€ 2-3 gånger i veckan
Kan betalas i 3 rater (oktober, januari och april)
Till priset tilläggs en medlemsavgift på 20€, som faktureras skilt.

Träningschema:
Under varje träning tränas mångsidigt grundmotorik, koordination, grenspecifika rörelsemönster och olika friidrottsgrenar. Vi strävar till att träna samma grengrupp under träningar som följer efter varandra.

Några saker att ta i beaktande:
Esbo IF försäkrar inte deltagarna. Du kan själv skriva en personlig idrottförsäkring om din hemförsäkring är för smal.

Värm upp självständigt under ca. 10min före träningarna. Ta med dej en drickaflaska.

Anmal dig här

Vid frågor, kontakta
Salla Parviainen
sallaparviainen(at)icloud.com
0505562903

***

Tävlingsrupp för vuxna

Esbo IFs tävlingsgrupp för vuxenidrottare är för dig, som vill tävla och träna målmedvetet, och har lite grenbakgrund i friidrott och/eller andra grenar. Vi tränar målmedvetet och strävar efter resultat enligt allas egna personliga målsättningar. Vi tränar tillsammans, med tränare på plats, 4 gånger i veckan.

Träningsåret 2019-2020 består av två träningsperioder och en övergångsperiod. Träningsperioderna är perioden med sikte på hallsäsongen (veckorna 40-52 och 1-12) och den med sikte på sommarens tävlingssäsong ( veckorna 13-39). Övergångsperioden (en viloperiod) är i september, och är 2-4 veckor lång, beroende på höstens tävlingstidtabell. Träningsperionderna delas in i tre kortare perioder: grundträning, tävlingsförberedande och tävlingssäsongen.

Våra huvudsakliga träningsplatser under sommaren är Alberga stadion och terräng intill, och vid behov sportplanerna i Otnäs och Kyrkslätt. Under inomhussäsongen tränar vi i Otnäs och Kannbrobacken i Esbo centrum, och vid behov på Esport Arenan och Sportkvarnen i Kvarnbäcken.

Gruppmedlemmarna uppmuntras till att delta i tävlingar. Inom den finska friidrottens tävlingssystem finns många möjligheter att tävla på sin egen nivå, i öppna tävlingar för vuxna eller i veterantävlingar (över 35 år).
Det är när som helst, också mitt under träningssäsongen, möjligt att ansluta sig till de vuxnas träningsgrupper.

Träningsavgiften:
Målmedveten träning 3-4 träningar per vecka 600€/år (inneh. träning och programmering)
Aktiva motionärer 1-2 träningar per vecka 390€/år

Kan betalas i 3 rater, i oktober, januari och april. Esbo IFs medlemsavgift är 20€ och den betalas skilt.
I priset ingår: licens, deltagande i föreningens egna och NÅID-, SFI- och FM-tävlingar.

Vid frågor, kontakta:
Auli Marttinen
Tränare
0451344463
marttinen.auli(at)gmail.com

Anmal dig här

***

Tomtemarschen

Lördag 30.11.2019 kl 16.00
Glasdalen 3, Köklax idrottsplan

Såväl gammal som ung kan vara med, så kom gärna med hela familjen och njut. Ta med dig tomteluva, ljuslykta, gott humör och lämplig klädsel inklusive skodon. Finns det snö så ta gärna med pulka eller rattkälke för de mindre.

Vi vandrar i skymningen med lykta i handen längs med marschallprydda vägar och stigar ca 2,5 km. Efter vandringen serveras det julgröt och glögg och Julgubben dyker kanske upp. Ja vill du veta mera vad som händer så lönar det sig att komma med. Tomtemarschen är en annorlunda upplevelse som är över ca klockan 18.00.

Föreningens 100-års historik går också att köpa för 20 €. Duger bra som julklapp.

Tillställningen är gratis, men en frivillig grötavgift tas gärna emot av våra små tomtar. På grund av serveringen skulle vi gärna behöva få information om hur många som är på väg, senast 28.11.

Skicka antingen epost till sanna.saarman@esboif.fi eller SMS till 050-577 3251.
Arrangör: Esbo IF:s motionssektion

***

Säsongsavslutning 15.12

Friidrottens säsongsavslutning kommer att ordnas söndagen den 15.12 på Lagstads hembygdsgår kl 15-17. Tillfället är för alla våra juniorer i träningsgrupperna, våra vuxna idrottare, funktionärer och alla medlemmar.

Alla på plats!


Kategorier:
Allmänt