Esbo If e-info april

Bästa Esbo IF:are

Vi lever I utmanande tider och har en hel del undantagsbestämmelser ikraft. Detta leder till att även föreningens verksamhet för tillfället går på sparlåga. Vi hoppas förstås, att alla följer direktiven och där med hålls friska och krya. Ur idrotten och motionens synvinkel, så är hemmaträningar och turer ut i naturen, det enda rätta för tillfället.

Vi ser alla framemot, att dra igång med verksamheten och träningar då restriktionerna lättar och det åter igen är tillåtet med flera personer samlade. Följ med föreningens information om träningar mm.

Tills dess håll er friska och rör på er i naturen!

Hälsningar, 

Anders Wikholm
Ordförande
Esbo IF

***

MEDLEMSKAP

Esbo IF är en allmännyttig förening som riktar sin verksamhet till medlemmarna. Föreningens medlemmar är ordinarie, understödande, ständiga eller hedersmedlemmar. Årsavgiften 2020 för ordinarie medlemmar är 20 €. Medlemsavgiftsfakturorna kommer att skickas ut inom snar framtid.

Anmälan till någon sektionsaktivitet för dig automatiskt till medlemsregistret.

En medlem har rätt att utträda ur föreningen genom att skriftligen meddela om detta via medlem@esboif.fi.

***

TÄHTISEURA ENKÄTEN
Esbo IF är med i Tähtiseura-kvalitetsprogrammet och ett viktigt verktyg för analysen av föreningens verksamhet, är denna enkät åt föreningens medlemmar.

Fyll i enkäten via länken. Du kan fylla i enkäten flera gånger, ifall du är med i föreningens verksamhet i olika roller.

Alla svar är till stor hjälp för vår analys.
Länken finns här

Tack för din insats!
Här kan du läsa mera om Tähtiseura-programmet

***

FÖRENINGSKLÄDER
Esbo IF:s föreningskläder och hemmaträningsredskap kan nu beställas via nätet. I urvalet finns nu en mössa, träningsbyxor, underskjorta och redskap för hemmaträning: häckar, träningsstege och hularingar. Vår samarbetspartner erbjuder för tillfället gratis leverans på allt som beställs via föreningsnätbutiken.

Nätbutiken hittar du här

”Intersport Suomenoja vill vara med och uppmuntra alla till att röra på sig trots undantagsläget, enligt statsrådets riktlinjer ”

Katalogen för föreningskläderna finns här

***

SAMARBETE MED INTERSPORT

Esbo IF skaffar sina kläder via Intersport i Finno i Merituuli. Föreningens officiella märke är Adidas. Några gånger per år riktas specialerbjudanden till Esbo IF:s medlemmar.

Nämn alltid Esbo IFs kundnummer 2500 vid kassan (gäller alla inköp i affären), inköpen samlar bonus åt föreninen.

Kategorier:
Allmänt