E-INFO november

BÄSTA ESBO IF:ARE,
Vintersäsongen har kört igång och vi ser framemot att kunna hålla igång verksamheten på ett ansvarsfullt sätt, med beaktande av rådande bestämmelser. Föreningen kommer att hålla höstmöte i andra halvan av november och sätta siktet mot år 2021 och kommande säsong.

Vi ser även med spänning fram emot att hallprojektet Kameleonten går framåt, för då kommer vi att ha mångsidiga träningsmöjligheter i Alberga såväl sommar- som vintertid. Utöver detta är föreningen med i ansökan om U23 EM-tävlingar i friidrott år 2023 till Esbo. I skrivande stund är vi nära målstrecket, ur ansökningsprocessens synvinkel. Vi får se hur det går under november månad.

Jag passar samtidigt på att tacka Sanna Saarman-Kemppi för sitt arbete inom Esbo IF under de gångna åren. Sanna har beslutat att gå vidare mot nya utmaningar, jag önskar henne all framgång!

Håll er friska!
Hälsningar, ordförande Anders Wikholm

UPPDATERAD INFO GÄLLANDE CORONAVIRUSET

Esbo IF tar Covid-19 läget på allvar och ansvarsfullt, vi följer med situationen och följer RVF:s och THL:s riktlinjer och rekommendationer.
Från och med den 2.11, krävs användning av ansiktsmask av alla över 15 åringar i huvudstadsregionens idrottsutrymmen. Ansiktsmasken ska användas hela tiden, förutom vid idrottsprestation. Användning av ansiktsmask krävs inte av personer som av hälsoskäl inte kan använda ansiktsmask.

Träningsverksamheten fortsätter normalt, men vi följer aktivt med läget. Ifall begränsningarna och riktlinjerna ändras, kommer vi att anpassa vår verksamhet enligt dem. I det fallet önskar vi förståelse och samarbete av alla våra deltagare och familjer, för att vi ska kunna erbjuda en säker träningsverksamhet för alla.

Före och efter varje träning ska händerna tvättas med tvål. All onödig kontakt med andra människor och ytor ska undvikas. Vid symptom relaterade till coronavirus, ska man stanna hemma tills minst två symtomfria dagar gått.

Smittor och/eller karantän ska genast meddelas åt gruppens tränare. Detta gäller grupper för både barn och vuxna.

TOMTEMARSCHEN

Den traditionella Tomtemarschen ordnas lördagen den 28.11 kl 16.00, på Köklax idrottsplan. Vi anpassar evenemanget enligt rådande riktlinjer och restriktioner, för att garantera ett säkert evenemang för alla.

Kom med och njut av ett stämningsfullt evenemang, där i vandrar i skymningen med lykta i handen längs med marschallprydda vägar och stigar ca 2,5 km.

Mera info och anmälan till tomtemarschen hittas här!

FRIIDROTTENS SÄSONGSAVSLUTNING

Välkommen till säsongsavslutningen, lördagen den 12.12 kl 13.30 i Otnäshallen.

Evenemanget är gemensamt för våra friidrottare i alla åldrar. På evemenanget belönas säsongens framgångsrikaste, kämpare och andra enastående prestationer.

Anmäl dig på förhand till evenemanget, här.

ULLMAX & NÄSDAGS-INSAMLINGEN

Köp Ullmax produkter och stöd samtidigt både Esbo IF och Näsdags-insamlingen! Ullmax gör funktionskläder i kvalitetsmaterial åt hela familjen.

Ullmax har nu en kampanj inför näsdagen, där de för varje barn underställ som köps, skänker 3 € till Näsdags-insamlingen. Kampanjen pågår 30.10-15.11.

Om du beställer via denna länk, stöder du Esbo IF med 30% och får dina produkter levererade av Ulla-Riitta Nordberg. Betalningen sker via räkning, och det är möjligt att prova kläderna i samband med leveransen.
Om du vill ha produkterna levererade hem till dig, kan du göra det via denna länk och ändå stöda Esbo IF med 10%. Betalningen sker då i samband med beställningen.

Frågor om beställning och leverans riktas till Ulla-Riitta: ullariitta.nordberg(at)gmail.com.

SAMARBETE MED FYSIOS

Esbo IF har gjort ett samarbetsavtal med Fysios i Gröndal, som gäller till slutet av år 2021. Fysios är Finlands största fysioterapi-kedja, som har mottagningar runt om i landet. Med att göra detta samarbete, stöder Fysios Gröndal friidrotten i Esbo.

Fysios erbjuder dessa medlemsförmåner:
– Alla 60min tjänster till priset av 45min
– LTPK (kartläggning av muskelbalans) för 80€ (normalt 86€)
Målsättningen med samarbetet är att stöda föreningens idrottare i sin träning och förberedelse inför tävlingar. Samarbetet ger föreningens medlemmar möjligheten att använda sig av Fysios tjänster till ett nedsatt pris.

Bekanta dig med mottagningen i Gröndal och boka din tid här.

Kom ihåg att senast vid betalning nämna din medlemsförmån. Du kan även nämna Esbo IF:s medlemsförmån i kommentarsfältet när du bokar din tid via nätet.

SAMARBETE MED INTERSPORT

Esbo IF skaffar sina kläder via Intersport Suomenoja (Merituuli). Föreningens officiella märke är Adidas. Några gånger per år riktas specialerbjudanden till Esbo IF:s medlemmar.

Nämn alltid Esbo IF:s kundnummer 2500 vid kassan (gäller alla inköp i affären), inköpen samlar bonus åt föreninen.

Katalogen för Esbo IF:s föreningskläder hittas här. En del föreningskläder kan även köpas på nätet.

Kategorier:
Allmänt