E-INFO marraskuu

HYVÄ ESBO IF:LÄINEN,
Talvikausi on käynnistynyt ja suunnitelmien mukaan pyrimme pitämään toimintaa yllä vastuullisesti. Seuraamme tilannetta ja toimitaan voimassa olevien määräysten mukaisesti. Seura kääntää syyskokouksen myötä katseensa tulevaan vuoteen 2021, marraskuussa päätetään tulevasta toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta.

Hallihanke Kameleonten Leppävaarassa etenee ja seuraamme mielenkiinnolla projektia, tulevaisuudessa on luvassa loistavat olosuhteet harjoitteluun sekä talvisin että kesäisin Leppävaaran alueella. Lisäksi olemme mukana nuorten U23 EM-kilpailujen hakuprosessissa vuodelle 2023 Espooseen. Tällä hetkellä hakuprosessi on aivan loppumetreillä, joten marraskuun aikana saadaan nähdä miten meni.

Haluan tässä yhteydessä kiittää Sanna Saarman-Kemppiä, hänen panoksesta seuran toimintaan viime vuosien aikana. Sanna on päättänyt hakeutumaan uusien haasteiden pariin ja toivotan hänelle menestystä jatkossakin!

Pysykää terveinä!

Terveisin, puheenjohtaja Anders Wikholm

PÄIVITETTY KORONAVIRUS INFO

Esbo IF:ssä suhtaudutaan vastuullisesti ja vakavasti vallitsevaan Covid-19 tilanteeseen ja seuraamme AVI:n sekä THL:n laatimia ohjeistuksia ja suosituksia.
Pääkaupunkiseudun sisäliikuntatiloissa on maanantaista 2.11. alkaen kasvomaskin käyttö edellytys kaikilla 15-vuotta täyttäneillä. Kavomaskia tulee käyttää muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana. Kasvomaskin käyttöä ei edellytetä henkilöltä, jotka eivät terveydentilansa vuoksi voi maskia käyttää. 

Harrastustoimintaa jatketaan normaalisti ja seuraamme aktiivisesti tilannetta. Mikäli rajoitukset ja ohjeistukset muuttuvat toimimme uusien rajoitusten mukaisesti myös harrastustoiminnassa ja toivomme perheiltä ymmärrystä ja tarvittavia toimenpiteitä turvallisen harrastustoiminnan takaamiseksi. 

Aina ennen ja jälkeen harrastusten tulee pestä kädet saippualla. Myös turhaa kontaktia muihin ihmisiin tai tartuntapintoihin tulee välttää. Mikäli on jotain oireita hengitysteissä tai muita koronan oireita, tulee harjoituksiin tulemista välttää kunnes on ollut vähintään kaksi oireetonta päivää. 

Mahdollisesta tartunnasta ja/tai karanteenista pitää ilmoittaa ryhmän vetäjälle. Tämä koskee niin lasten ja nuorten sekä aikuisten ryhmiä. 

TONTTUMARSSI

Perinteinen Tonttumarssi järjestetään lauantaina 28.11. klo 16.00. Kauklahden urheilukentällä. Tapahtuman järjestelyissä otamme huomioon voimassa olevat ohjeistukset ja rajoitukset, turvallisen tapahtuman takaamiseksi. 

Tule mukaan tunnelmalliseen tapahtumaan, jossa vaellamme iltahämärällä lyhtyjen valossa teitä ja polkuja pitkin noin 2,5km.

Ilmoittautumisen ja lisätietoa tonttumarssista löydät täältä!

YLEISURHEILUN KAUDEN PÄÄTÖSTILAISUUS

Tervetuloa kauden päätöstilaisuuteen, lauantaina 12.12. klo 13.30 Otahalliin.

Tilaisuus on yhteinen kaiken ikäisille yleisurheilijoille ja tilaisuudessa palkitaan kuluneen kauden menestyjiä, onnistujia ja tsemppareita. 

Ilmoittaudu tilaisuuteen etukäteen, täällä.

ULLMAX & NENÄPÄIVÄ-KERÄYS

Tue seuraa ja nenäpäivä-keräystä ostamalla Ullmax-tuotteita! Ullmax tekee laadukkaista materiaaleista toiminnallisia vaatteita koko perheelle.

Ullmaxilla on kampanja Nenäpäivä-keräystä varten ja lahjoittavat jokaisesta lasten alusasusta 3 euroa Nenäpäivä-keräykseen. Kampanja on voimassa 30.10.-15.11.

Tilaamalla tuotteita tämän linkin kautta Ulla-Riitta Nordberg toimittaa tuotteesi ja tuet Esbo IF:ää 30%:lla. Saat tilauksesta laskun ja mahdollisuuden kokeilla vaatteita toimituksen yhteydessä.
Jos haluat tuotteet toimitettuna suoraan kotiin, voit tehdä tilauksen tämän linkin kautta ja tukea seuraa 10%:lla. Tällöin maksu tapahtuu tilauksen yhteydessä.

Kysymykset tilauksista ja toimituksista Ulla-Riitalle: ullariitta.nordberg(at)gmail.com.

FYSIOS YHTEISTYÖ

Esbo IF on solminut vuoden 2021 loppuun asti kattavan yhteistyösopimuksen Fysios Viherlaakson kanssa. Fysios on Suomen suurin fysioterapia-ketju, jolla on toimipisteitä ympäri Suomen. Espoon Viherlaakson toimipiste on sopinut yhteistyöstä Esbo IF:n kanssa ja on näin mukana tukemassa espoolaista yleisurheilua.

Sopimus oikeuttaa alla oleviin jäsenetuihin:
– Kaikki 60 minuutin palvelut 45min hinnalla.
– LTPK (lihastasapainokartoitus) hintaan 80€ (norm 86€). 

Tavoitteena on tukea seuran urheilijoiden harjoittelua ja kilpailuun valmistautumista. Yhteistyön myötä myös seuran jäsenet voivat alennettuun hintaan käyttää Fysioksen palveluita. 

Voit tutustua Viherlaakson toimipisteeseen ja varata aikasi täältä.

Muista mainita viimeistään maksaessasi tai hoidon aikana jäsenetusi. Nettiajanvarauksen yhteydessä voit myös kirjoittaa huomiokenttään Esbo IF:n jäsenedusta.

INTERSPORT YHTEISTYÖ

Esbo IF hankkii varusteensa Intersport Suomenojalta (Merituuli). Seuran virallinen merkki on Adidas. Muutaman kerran vuodessa on erikoistarjouksia Esbo IF:n jäsenille.

Mainitse aina ostoksesi yhteydessä Esbo IF:n asiakasnumero 2500 kassalla (koskee kaikkia ostoksia liikkeessä), ostokset kerryttävät bonusta seuralle.

Esbo IF seurakuvaston näet tästä. Osan seuratuotteista voi myös tilata netistä.

Kategoriat:
Yleistä