Är du intresserad av att jobba i en av de bästa friidrottsföreningar i Finland?

Vi, Esbo IF, söker ledare till friidrottsskolan för barn i åldern 4-10 och tränare till junioridrottsgrupper. Du behöver inte vara friidrottspecialist, viktigare är att du vet hur bra träningar organiseras, du är motiverad av att jobba med barn och att du inte är rädd för utmaningar. Förstås är det en stor fördel om du har erfarenhet från friidrott.

Om du vill utbilda dig mer och jobba som tränare för äldre (15+ år) friidrottare i framtiden, är det möjligt då tränarutbildningar ordnas varje år. Att jobba i Esbo IF ger dig massor av kunskaper som är viktiga i din framtida karriär. Du får jobba i ungdomlig, aktiv och tvåspråkig arbetsgemenskap, och du själv kan påverka dina arbetstimmar. Vi behöver både dig som vill arbeta bara några timmar per vecka och du som vill arbeta mer!

Friidrottsskolan är igång 7.10-21.12.2019 och 6.1-18.4.2020, på måndagarna i Kannbrobacken (Esbo Centrum) och på lördagarna i Otnäshallen (Otnäs). Vi söker ledare till båda dagarna.

Junioridrottsgrupper tränar 3-6 gånger per vecka hela året. Just nu söker vi tränarna till träningsgruppen för 2007-2008 födda och till träningsgruppen för 2003-2005 flickor. 2007-2008 – gruppen tränar 3 gånger i veckan – på måndagarna och tisdagarna i Esbo Centrum och på lördagarna i Otnäs. 2003-2005 -gruppen tränar 4-5 gånger i veckan i Esbo Centrum, Alberga och Otnäs.

Vill du vara medlem i Esbo IF -coach team?
Skicka en öppen ansökan till kansli@esboif.fi. Viktigt att berätta är ditt namn, vad du är intresserad av att dra, om du dragit något liknande tidigare och ifall du gått någon friidrottsledarutbildning.
Mera info om träningarna och lägren finns på Esbo IFs webbsidan.

Kategorier:
Allmänt