KALEVA SPELEN

Kaleva spelen dvs de vuxna allmänna klassernas FM tävlingar gick avstapeln i Vasa under helgen 27-30.6.2024. Esbo IF hade 12 idrottare med i 13 olika grenar. Resultatet blev 4 medaljer:
🥈Jessica Rautelin D 7-kamp🥈Saga Andersson D Stav🥉Silja Andersson D Stav 🥉 Kira Kytölä D 3-steg.
Förutom dessa blev det 3 poäng placeringar samt 3 final platser. Fint kämpat av alla och Grattis till medaljörerna samt era tränare!

I Kalevan malja föreningsklassificeringen ligger Esbo IF för tillfället på 13e plats, som bästa NÅID förening samt andra bästa SFI förening.

Bild: @sfifriidrott / Eliisa Räsänen
Bild: @sfifriidrott / Eliisa Räsänen
Bild: @sfifriidrott / Eliisa Räsänen

I nästa år, 31.7-3.8.2025 är det sedan dags för Kalevan Kisat som eget arrangemang i Alberga. Här hoppas vi att hela föreningen deltar – antingen som aktiva tävlare, tränare eller som funktionär i olika uppgifter. Uppgifter finns till alla från såväl kiosk, biljettförsäljning, trafikdirrigenter som till olika uppgifter ute och vid sidan om själva tävlingsplatsen – dvs idrottsplanen som tex call room, olika domaruppgifter samt korgbärare där vi för idrottarnas kläder till en skilld samlingsplats. Till arrangemanget önskar vi också få med olika företag som samarbetspartners. Ifall du känner att du själv vill vara en del av ett oförglömligt arrangemang eller har kontakter till något företag som vill ha stor publicitet till litet pris kontakta då Esbo IFs verksamhetsledare eller ordförande för mera information om dessa. Vi ses i Alberga!

Kategorier:
Allmänt Elitidrott Friidrott Huippu-urheilu