Koronavirus info

Päivitetty 2.2.2022.

Esbo IF:ssä suhtaudutaan vastuullisesti ja vakavasti vallitsevaan Covid-19 tilanteeseen ja seuraamme AVI:n, THL:n, lajiliiton sekä olympiakomitean laatimia ohjeistuksia ja suosituksia.

Pääkaupunkiseudun sisäliikuntatilat on avattu 1.2.2022. ja seuran harjoitustoiminta palaa kaikkien ryhmien osalta normaaliin.

Harjoitusten aikana tulee noudattaa seuraavia ohjeita: 

  • Kaikkien yli 12-vuotiaiden tulee käyttää liikuntapaikoilla kasvomaskia. Kasvomaskia ei tarvitse käyttää urheilusuorituksen aikana, eikä sen käyttöä myöskään edellytetä henkilöltä, jotka eivät terveydentilansa vuoksi voi maskia käyttää
  • Huoltajien ja vanhempien tulee välttää liikuntapaikoilla oleskelua. Harjoituksen ajaksi tilaan saa jäädä vain jos lapsi välttämättä tarvitsee huoltajan tukea. 
  • Harjoituksissa on pidettävä riittävät turvaetäisyydet sekä huolehdittava käsi- ja yskimishygieniasta. Ylimääräistä kontaktia tulee välttää muihin ihmisiin ja tartuntapintoihin. 
  • Harjoitusryhmä kokoontuu samassa kokoonpanossa ja ryhmät sijoitetaan liikuntatilaan mahdollisimman väljästi. 
  • Harjoituksiin ei saa tulla flunssaoireisena. 
  • Toivomme, että mahdollisesta tartunnasta ilmoitetaan ryhmän vetäjälle tai seuran edustajalle viipymättä.
  • Ulkotiloissa harjotellessa suositellaan noudattamaan samoja ohjeita. 

Kilpailujen kohdalla noudatetaan AVI:n yleisötilaisuuksia koskevia ohjeistuksia. 

Toivomme kaikilta toimintaan osallistuvilta ja heidän perheiltään vastuullisuutta ja yhteistyötä toimia voimassa olevien ohjeiden ja rajoitusten mukaisesti. Pidetään yhdessä huolta, että tartunnat eivät pääse leviämään seuran toiminnassa.

Mikäli on jotain kysyttävää toiminnasta, voi olla suoraan yhteydessä toiminnasta vastaavaan tai seuran toiminnanjohtajaan Kirsi Ahonen 050 353 9838 kirsi.ahonen@esboif.fi

Espoon kaupungin koronasuositukset ja -rajoitukset.

Kategoriat:
Yleistä