Ilmoittaudu mukaan syksyn toimintaan!

Syksyn toimintaan on nyt avattu ilmoittautumiset! Ohjelmassa löytyy perinteisesti yleisurheilukouluja ja telinevoimistelua sekä uutena syksyllä starttaa yhdistelmäryhmät jossa on mahdollista harrastaa molempia lajeja. Tänä syksynä kaikki ryhmät alkavat syys-lokakuun vaihteessa ja jatkuvat huhtikuulle. Valmennusryhmien ja harrasteryhmien ilmoittautumiset alkavat viimeistään elokuussa, mikäli mukaan haluaa tulla kesken kauden voi olla yhteydessä seuran nuorisopäällikköön. 

Yleisurheilukoulut ovat tarkoitettu 2017-2010-syntyneille lapsille. Harjoituksissa harjoitellaan hyvällä mielellä yleisurheilun kaikkia lajeja sekä muita ominaisuuksia. Harjoitukset pidetään Kannusillanmäen liikuntahallissa sekä Otahallissa. Lisätietoja ja mukaan voi ilmoittautua täällä!

Temppukoulun harjoitukset ovat vauhdikkaita sekä leikkisiä parkourin ja telinevoimistelu yhdistelmiä. Harjoituksissa kehittyy motoristen taitojen ohella myös ryhmässä toimimisen kyky sekä sosioemotionaaliset taidot. Harjoitukset ovat Lagstadin koululla. Lisätietoja ja mukaan voi ilmoittautua täällä!

Telinevoimisteluryhmiä on 7-12-vuotiaille koululaisille. Harjoituksia on Lagstadin koululla tai Tuulimäen voimistelusalilla. Harjoituksissa harjoitellaan voimistelun perustaitoja permannolla sekä erilaisilla telineillä. Lisätietoja ja mukaan voi ilmoittautua täällä!

Yhdistelmäryhmässä yhdistyy yleisurheilu ja voimistelu. Yhdistelmäryhmiä on 4-7-vuotiaille lapsille kerran viikossa sekä 8-10-vuotiaille kaksi kertaa viikossa. Harjoitukset ovat pienimmille Kirkkojärven koululla sekä isommille Lagstadin koululla sekä Otahallilla. Lisätietoja ja mukaan voi ilmoittautua täällä!

Pilates painottuu kehonhallintaan ja lihastasapainoon. Liikkeitä tehdään eri vaativuustasoilla joten kaikki ovat tervetulleita mukaan. Harjoitukset järjestetään Lagstadin koululla. Lisätietoja ja mukaan voi ilmoittautua täällä!

Kuntolentopallon harjoituksissa pelaillaan erilaisilla säännöillä ja sinne ovat tervetulleita kaikenikäiset pelaajat. Lisätietoja ja mukaan voi ilmoittautua täällä!

Kuntopiirissä harjoitellaan vaihtelevalla tuntiteemalla erilaisia lihasvoimaharjoituksia, keskvartaloliikkeitä, hyppelyä ja liikkuvuusharjoituksia. Harjoitukset ovat Ymmmerstan koululla. Lisätietoa ja mukaan voi ilmoittautua täällä!

Kategoriat:
Yleistä