Esbo IF e-info lokakuu

Hyvä Esbo IF:läinen

Lokakuun kirjeessä muistutamme syksyllä alkavista ryhmistä, jatkoa saa mm. aikuisten kilparyhmä, Temppukoulu sekä telinevoimistelu. Ilmoittautumiset ovat auki ja kaikki linkit löytyvät uusilta nettisivuiltamme.

Uuden nuorisopäällikön haku on myös auki, eli rohkeasti viestiä meille mikäli tunnet itse olevasi sopiva henkilö tai lähipiiristäsi löytyisi seuralle uusi työntekijä!

***

Esbo IF hakee nuorisopäällikköä

Espoolainen urheiluseura Esbo IF hakee palvelukseensa kokopäiväistä nuorisopäällikköä vastaamaan seuran nuorisotoiminnan haasteisiin. Esbo IF on 1800 jäsenen yleisseura, jossa lasten- ja nuorten toimintaa on yleisurheilujaostossa ja voimistelujaostossa.

Työnkuvana on seuran lasten- ja nuorten perustoiminnan pyörittäminen sekä kehittäminen. Tarpeena on lasten- ja nuorten valmennuslinjan kehittäminen, joka tukee kilpailutoimintaa. Valmennuslinjassa lasten- ja nuorten toiminnassa on matalan kynnyksen ryhmät, harraste/haastajaryhmät sekä kilpailuryhmät. Nuorisopäällikkö toimii myös lasten ja nuorten ryhmissä valmentajien tukena ja mentorina, valmentajana ja tarvittaessa päävalmentajan tuuraajana.  Hän osallistuu valmentajien rekrytointiin sekä heidän sisäiseen kouluttamiseensa.

Lisäksi edellytämme yhteistyötä koulujen ja päiväkotien kanssa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä toiminnanjohtajan kanssa. Sosiaalisuus, järjestelmällisyys ja hyvät työyhteisötaidot ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiselle. Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielekkään työtehtävän, jossa voit varmasti nähdä oman työsi jäljet.

Hakijalta toivomme osaamista ja korkeaa motivaatiota seuraaviin tehtäviin:

  • Nuorisourheilun tuntemusta ja kokemusta seuratoiminnasta
  • Näkemystä nuoriso- ja seuratoiminnan kehittämisestä, valmennuslinjan kehittäminen, jalkauttaminen ja ylläpito
  • Suomen kielen lisäksi kykenet kommunikoimaan sujuvalla ruotsin kielellä
  • Kyky itsenäiseen työskentelyyn ja halua työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin
  • Tehtävään soveltuva koulutus (liikunta-alan koulutus)
  • Toimiminen valmentajana 1-2 ryhmässä/ikäluokassa
  • Seuran juniorivalmentajien ja joukkueenjohtajien kouluttaminen, mentorointi, ohjaaminen ja tukeminen
  • Seuran tapahtumien ja kilpailuiden järjestelyihin osallistuminen ja organisointi (seurakisat, seuraleirit, Nåid-kisat, Vattenfall seuracup, Rantamaraton, Kurrenkierros sekä koulu- ja päiväkotiyhteistyö)
  • Valmentajien, apuvalmentajien, joukkueenjohtajien (vastuuvanhempien) ja muiden toimihenkilöiden rekrytointi tarpeen mukaan
  • Yhteistyö lajiliiton ja muiden läheisten sidosryhmien kanssa (kunta, yhteistyöseurat)

Tehtävä on päätoiminen tai neuvoteltavissa myös hakijan toiveiden mukaan. Noudatamme 4 kk koeaikaa. Palkattavan henkilön esimiehenä toimii seuran toiminnanjohtaja.

Lähetä vapaamuotoinen, palkkatoivomuksen sisältävä hakemuksesi sähköpostilla 20.10.2019  mennessä osoitteeseen sanna.saarman@esboif.fi

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Sanna Saarman-Kemppi, 050-5773251, sanna.saarman@esboif.fi

***

Aikuisten Kilpaurheilu-harrasteryhmä

Esbo If aikuisten kilparyhmä on juuri sinulle aktiiviliikkuja, joka haluat kilpailla ja harrastaa tavoitteellisesti. Omaat jo jonkin verran urheilutaustaa muista lajeista ja yleisurheilusta ja haluat saada lisää päämäärätietoisuutta harjoitteluun aktiivisesti liikkuen ja omat henkilökohtaiset kehittämisalueet huomioiden. Treenaamme yhdessä jopa 4 kertaa viikossa valmentajan ohjauksessa.

Harjoitusvuosi 2019 – 2020 koostuu kahdesta harjoitusjaksosta sekä ylimenokaudesta. Harjoitusjaksot ovat kevään hallikauteen tähtäävä jakso (viikot 40-52 ja 1-12) ja kesän kilpailukauteen tähtäävä jakso (viikot 13-39). Ylimenokausi on syyskuussa ja muovautuu aina syksyn kilpailuaikataulun mukaan kestäen 2-4 viikkoa.

Harjoitusjaksot jaamme kolmeen kauteen, jotka ovat peruskuntokausi, kilpailuun valmistavakausi ja kilpailukausi, jolloin kehitetään blokkiperiaatteella ominaisuuksia kuhunkin vaiheeseen liittyen.

Pääharjoittelupaikat ovat kesäisin Leppävaaran yleisurheilukenttä ja sen maastot sekä tarvittaessa Otaniemen ja Kirkkonummen kentät. Sisäkaudella harjoittelemme Otaniemessä ja Espoon Kannusillalla sekä tarvittaessa Esport Areenalla ja Myllypuron Liikuntamyllyssä.

Kannustamme kilpailemaan! Suomen kilpailujärjestelmässä löytyy oikean tasoisia kilpailuja kaikille urheilijoille.

Tervetuloa mukaan! Voit liittyä myös kesken harjoituskauden!

Osallistumismaksut
Määrätietoinen harjoittelu 3 – 4 kertaa viikossa 600€/vuosi (sis. harjoitus ja kilpailukauden ohjelmoinnin)
Aktiiviset kuntoliikkujat 1 – 2 kertaa viikossa 390€/vuosi


Vuosimaksun voit maksaa kätevästi 3. erässä, lokakuussa, tammikuussa ja huhtikuussa. Hintoihin sisältyy Lisenssi, valmennus, osallistuminen seuran omiin sekä NÅID-, SFI- ja SM-kisoihin. Seuran jäsenmaksu on 20,00€, ja laskutetaan aina erikseen.

Seuran verryttely- ja kilpailuasut Intersport Suomenojalta seurahinnoin.

Aikuisurheilu
Suomen Aikuisurheilullitto (SAUL ry) vastaa yli 30-vuotiaiden aikuisten kilpailu ja koulutustoiminnasta. Aikuisurheilijoilla on mm. oma kansallinen kilpailukalenteri ja mestaruuskilpailut. Tutustu SAUL ry:n toimintaan heidän kotisivuillaan

Ilmoittaudu täällä

***

Telinevoimistelu

Harjoitusaika on sunnuntaisin Tuulimäen liikuntahallissa klo 18.00-19.30
Syyskausi 8.9 – 8.12.2019 ja kevätkausi 12.1 – 10.5.2020

Osoite: Itätuulenkuja 9, 02100 Espoo

Telinevoimistelu on tarkoitettu 8-13 vuotiaille tytöille ja pojille.
Hinta 230€ (syyskuu-toukokuu), + jäsenmaksu 20€ joka laskutetaan erikseen

Lisätiedot:
Linda Björkemheim
bjorkenheimlinda(at)gmail.com
040 5332757

ILMOITTAUTUMINEN

***

Temppukoulu

Temppukoulu on tarkoitettu perheen pienimmille. Temppukoulussa opitaan temppuja niin matolla kuin välineillä ohjaajan avustamana, ja leikitään vauhdikkaita ja hauskoja leikkejä ryhmän kanssa.

Kausi: 28.8-27.11 & 8.1-6.5
Torstai, Lagstads skola
4-7 vuotiaat klo 18.30-19.30
Hinta: 200e.

Hintaan lisätään seuran jäsenmaksu, 20€, joka laskutetaan erikseen.
Esbo IF t-paidan voit halutessa tilata ilmoittautumisen yhteydessä, hintaan 13€, paita on punainen Adidaksen tekninen t-paita

ILMOITTAUTUMINEN

Kategoriat:
Yleistä