Aikuisten Kilpaurheilu- ja harrasteryhmä

Esbo If aikuisten kilparyhmä on juuri sinulle aktiiviliikkuja, joka haluat kilpailla ja harrastaa tavoitteellisesti. Omaat jo jonkin verran urheilutaustaa muista lajeista ja yleisurheilusta ja haluat saada lisää päämäärätietoisuutta harjoitteluun aktiivisesti liikkuen ja omat henkilökohtaiset kehittämisalueet huomioiden. Treenaamme yhdessä jopa 4 kertaa viikossa valmentajan ohjauksessa.

Harjoitusvuosi 2019 – 2020 koostuu kahdesta harjoitusjaksosta sekä ylimenokaudesta. Harjoitusjaksot ovat kevään hallikauteen tähtäävä jakso (viikot 40-52 ja 1-12) ja kesän kilpailukauteen tähtäävä jakso (viikot 13-39). Ylimenokausi on syyskuussa ja muovautuu aina syksyn kilpailuaikataulun mukaan kestäen 2-4 viikkoa.

Harjoitusjaksot jaamme kolmeen kauteen, jotka ovat peruskuntokausi, kilpailuun valmistavakausi ja kilpailukausi, jolloin kehitetään blokkiperiaatteella ominaisuuksia kuhunkin vaiheeseen liittyen.

Pääharjoittelupaikat ovat kesäisin Leppävaaran yleisurheilukenttä ja sen maastot sekä tarvittaessa Otaniemen ja Kirkkonummen kentät.

Sisäkaudella harjoittelemme Otaniemessä ja Espoon Kannusillalla sekä tarvittaessa Esport Areenalla ja Myllypuron Liikuntamyllyssä.

Kannustamme kilpailemaan! Suomen kilpailujärjestelmässä löytyy oikean tasoisia kilpailuja kaikille urheilijoille.

Tervetuloa mukaan! Voit liittyä myös kesken harjoituskauden!

Osallistumismaksut
Määrätietoinen harjoittelu 3 – 4 kertaa viikossa 600€/vuosi (sis. harjoitus ja kilpailukauden ohjelmoinnin)
Aktiiviset kuntoliikkujat 1 – 2 kertaa viikossa 390€/vuosi
Vuosimaksun voit maksaa kätevästi 3. erässä, lokakuussa, tammikuussa ja huhtikuussa.

Hintoihin sisältyy Lisenssi, valmennus, osallistuminen seuran omiin sekä NÅID-, SFI- ja SM-kisoihin.

Seuran jäsenmaksu on 20,00€, ja laskutetaan aina erikseen. Seuran verryttely- ja kilpailuasut Intersport Suomenojalta seurahinnoin.

Aikuisurheilu
Suomen Aikuisurheilullitto (SAUL ry) vastaa yli 30-vuotiaiden aikuisten kilpailu ja koulutustoiminnasta. Aikuisurheilijoilla on mm. oma kansallinen kilpailukalenteri ja mestaruuskilpailut. Tutustu SAUL ry:n toimintaan heidän kotisivuillaan https://www.saul.fi/  ja kilpailukalenteriin sivuilla https://www.kilpailukalenteri.fi/

Ilmoittaudu täällä

Kategoriat:
Yleistä