Toiminta jatkuu

Esbo IF jatkaa osaa harrastustoimintaa. Harjoituksissa noudatetaan THL:n, hallituksen ja lajiliittojen ohjeistuksia sekä erittäin tärkeää on muistaa että sairaana ei saa tulla harjoituksiin. 
Mikäli lähipiirissäsi todetaan koronatartunta, olethan yhteydessä ryhmäsi valmentajaan, nuorisopäällikköön tai toiminnanjohtajaan. 

Valmennusryhmät harjoittelee pienryhmissä, 9 urheilijaa + 1 valmentaja, toukokuun loppuun saakka. Kesän harjoittelusta ja kilpailuista tiedotetaan niiden tarkentuessa 19.5. Jälkeen. 

Yleisurheilukoulu alkaa maanantaina 1.6. Harjoitusaikoihin on tehty muutoksia, jotta ohjeistuksia voidaan noudattaa. Uudet harjoitusajat on nähtävillä seuran nettisivuilla.

Kesäleirit järjestetään suunnitellusti, viikkoina 23, 24 ja 33. 

Esbo IF ei voi taata tartuntavapaata harjoitusympäristöä ja pyydämme kaikkia tekemään yhteistyötä sekä kantamaan oman vastuunsa tässä tilanteessa. Käsidesiä löytyy kaikilta yleisurheilukentiltä ja kädet tulee puhdistaa ennen ja jälkeen harjoitusten. Hanskojen käyttö välttämätöntä kun käsitellään lajivälineitä ja suositeltavaa vaikka lajivälineitä ei harjoituksissa käytettäisi. 
Huomioikaa mahdollisessa seuratoiminnassa tapahtuneessa tartuntatilanteessa, että kustannukset koronaan liittyvistä terveyshaitoista ovat urheilijan/perheen vastuulla.

Kysymyksissä ja epäselvissä tilanteissa olkaa harjoitteluun koskevista kysymyksistä yhteydessä oman ryhmän valmentajaan ja muissa kysymyksissä nuorisopäällikköön. 

Kategoriat:
Junnu-urheilu Yleistä Yleisurheilu