TJIG kisaraportti

Viikonloppuna kilpailtiin perinteiset Tampere Junior Indoor Games -kilpailut. Kilpailuihin osallistui yhteensä 1704 urheilijaa. Kolmen päivän aikana kilpailuissa nähtiin yhteensä huikeat 4491 lajisuoritusta.

Esbo IF:n urheilijat suorittivat yhteensä 93 lajisuoritusta. Seuralle tuli yhteensä seitsemän mitalia ja useita palkintosijoituksia sekä omia ennätyksiä ja hienoja tuloksia.

P15 sarjan Rado Lindberg juoksi B-finaalissa 60m kokonaiskilpailun kuudenneksi omalla ennätyksellään 7,60. Maximilian, Rasmus, Jonatan, Rado juoksivat myös hienosti pronssia 4x100m viestissä.

Rasmus Vuonoranta, sekä Jonatan Österholm juoksivat P14 60m B- ja A-finaaleissa kokonaiskilpailun yhdenneksitoista sekä viidenneksi ennätyksillään 8,20 ja 7,92. Jonatan hyppäsi myös poikien pituushypyssä hopealle uudella ennätyksellään 5,59. Myös kuulassa Mikael Böckerman ylsi pronssille omalla ennätyksellään 11,99.

P12 sarjan Kaspian Lindholm juoksi upeasti 60m aitajuoksun voittoon uudella ennätyksellään 10,13, sekä 60m sileällä A-finaalissa uuden ennätyksen 8,69 sijoittuen yhdeksänneksi. Elmer Keinänen hyppäsi korkeushypyssä neljänneksi tuloksella 1,39.

Adrian Jakobsson ja Patrik Hillberg juoksivat molemmat P11 60m B-finaalissa sijoittuen kymmenenneksi ja kahdeksitoista ajoilla 9,06 ja 9,15. Poikien pituushypyssä Patrik Hillberg ja Eino Maura hyppäsivät viidenneksi ja kuudenneksi ennätyksillään 4,31 ja 4,28. Adrian heitti myös keihäässä hienosti ennätyksensä 29,17 sijoittuen viidenneksi. P11 viestijoukkue: Tommy, Patrik, Eino ja Adrian juoksivat upeasti hopealle 4x100m juoksussa.

N17 Ella Paukku nappasi hienosti kaksi pronssia ennätyksillään: 60m A-finaalista ajalla 8,06 sekä 300m aj. 46.22. Ella paransi myös pituudessa ennätystään uudelle metriluvulle: 5,15.

Ella Westerlund hyppäsi T15 sarjan korkeushypyssä viidenneksi ennätyksellään 1,51. Julia Nystrand työnsi kuulaa sijoittuen neljänneksi ennätyksellään 11,67.

T14 sarjan Nathalie Jakobsson ylsi 60m B-finaalin juoksulla yhdenneksitoista ajalla 8,38.

Mathilda Granvik oli T12 sarjan 60m aj. sekä 60m juoksussa neljäs ajoilla 10,64 ja 8,76. Molemmissa juoksuissa Mathilda juoksi ennätyksensä.

Ensi kesänä jatketaan Youth Atheltics Games kilpailuiden parissa, varaathan kalenteriisi jo 12.-14.6.!