Kisaraportti yleisurheilun SM-hallikilpailut

Hallikauden huipentumat – SM-kilpailut, TJIG sekä seuran hallimestaruuskilpailut 2022:
– SM-hallit 19.2.2022-20.2.2022, Kuopio – 6 urheilijaa, 3 mitalia
– Nuorten SM-hallit 26.-27.2.2022, Helsinki – 20 urheilijaa, 5 mitalia
– Keihäänheiton talvimestaruuskilpailut 6.3.2022, Vaasa – 1 urheilija, 1 mitali
– TJIG 11-13.3.2022, Tampere – 5 urheilijaa, 2 mitalia
– Kiekonheiton talvimestaruuskilpailut 12.3.2022, Pori – 2 urheilijaa
– Seuran hallimestaruuskilpailut 19.3.2022, Otahalli

Hallikausi on loppusuoralla ja ajatukset siirtyneet tulevaan kesäkauteen. Saavutimme yhteensä 8 mitalia aikuisten sekä nuorten SM-hallikisoista.

Saga Andersson hyppäsin hienon hallikauden voittamalla aikuisten sarjan sekä nuorten 22-v Suomenmestaruudet.
Silja Andersson jatkoi Anderssonien hienoa menestystä hallissa ottamalla ensimmäisen aikuisten sarjan SM-mitalin Kuopion SM-halleista ollen kisan kolmas. Lisäksi Silja hyppäsi N19 sarjan Suomestaruuteen Helsingin liikuntamyllyssä pidetyissä halli SM-kisoissa.
Jessica Rautelin taisteli itsensä pronssille naisten 5-ottelussa Kuopion SM-halleissa.

Jonathan Ekberg käveli Suomen mestaruuteen M19 sarjassa 5000m kävelyssä. Pekka Peltola täydensi Esbo IF:n menestystä nuorten SM-halleissa ottamalla hopeaa M17 3000m kävelyssä.
Meeri Salomaa päätti mallikkaasti nuorten SM-hallit tuomisina pronssia N22 400 metrillä.

Keihäänheiton talvimestaruus kisattiin Vaasan Botniahallissa 6.3.2022. Kisassa kisasivat myös SAUL:n urheilijat. Tiina Rautakorpi sijoittui toiseksi N45 sarjassa.

Tampere Junior Indoor Games, hallikauden epäviralliset 15-sarjan SM-hallit, kilpailtiin Tampereella 11-13.3. Seurasta osallistui pieni, 5 urheilijan joukkue 14-15 sarjalaisia, jotka nostivat omaa tasoaan hienosti. He tekivät yhteensä 16 lajisuoritusta, joista peräti 14 oli omia henkilökohtaisia ennätyksiä!
Frida Blomfelt voitti T14 seipään ja Elmer Keinänen hyppäsi pronssille P14 korkeudessa.

Seuran perinteiset hallimestaruuskilpailut kilpailtiin lauantaina 19.3. Otahallissa. Sarjoja oli 5 ikävuodesta-75 ikävuoteen asti. Kisoissa nähtiin 147 lajisuoritusta.
Mieletön kiitos kuulu kaikille teille vapaaehtoisille, jotka mahdollistatte kisat. Kiitos ja kumarrus!

Suuret onnittelut kaikille mitalisteille ja oman ennätyksen tehneille! Onnittelut myös kaikille valmentajille hienosta työstä!