Kesätöihin Esbo IF:lle?

Oletko kiinnostunut kesätöistä yleisurheiluohjaajana?

Etsimme nyt uusia ohjaajia yleisurheilukouluun 4-13 vuotiaille lapsille, kesäleireille, Junior Juoksukouluun ja juniorivalmennusryhmiin. Etsimme sekä ohjaajia, jotka haluavat töitä vain kesäksi, ja ohjaajia, jotka ovat valmiita jatkamaan töitä kesän jälkeenkin. Sinun ei tarvitse olla yleisurheilun ammattilainen – tärkeämpää on, että tiedät, kuinka hyvät harjoitukset organisoidaan, olet motivoitunut työskentelemään lasten kanssa etkä pelkää haasteita! Tottakai yleisurheilutausta ja -tietämys on suuri etu.

Mikäli innostut valmentamisesta, haluat kouluttautua valmentajana lisää ja valmentaa tulevaisuudessa vanhempia urheilijoita (15v +), on se mahdollista, koska valmentajakoulutuksia järjestetään joka vuosi ympäri Suomea. Esbo IF:llä työskentely antaa sinulle tärkeitä taitoja ja arvokasta työkokemusta liikunnan alalta. Meillä pääset työskentelemään nuorekkaassa, aktiivisessa ja kaksikielisessä työyhteisössä, ja saat itse vaikuttaa työtuntiesi määrään. Tarvitsemme sekä pienituntisia tuuraajia, että enemmän tunteja haluavia vakkarikoutseja!

Yleisurheilukoulu pyörii kesällä 4.5-19.6 & 3.8-24.9 Leppävaarassa, Kauklahdessa ja Kauniaisissa.
Kesäleirit ovat viikoilla 23, 24 ja 33 Olarin koululla/urheilukentällä ja Kauklahden urheilukentällä.
Monilajileirit yhdessä muiden seurojen kanssa järjestetään viikoilla 23 ja 24 Leppävaarassa
Junior Juoksukoulu tiistaisin 14.4., 21.4., 28.4., 5.5., 12.5. ja 19.5. Leppävaarassa. 

Haluatko olla osa Esbo IF:n valmennustiimiä?

Lähetä avoin hakemus kansli@esboif.fi viimeistään su 9.2. Oleellista on muistaa kertoa nimesi, mitä olet kiinnostunut vetämään, onko sinulla aikaisempaa kokemusta ja oletko käynyt jonkun yleisurheiluohjaajakoulutuksen.
Koska kyseessä on työ lasten kanssa, tulemme pyytämään sinulta rikostaustaotteen, mikäli palkkaamme sinut. 

Kategoriat:
Yleistä