Kisakausi käyntiin vauhdikkaasti Nåidin mestaruuskilpailuissa

Hallikilpailut starttasivat toden teolla viikonlopun Helsy halleissa Myllypuron liikuntahallissa.
Esbo If:n värejä nähtiin runsaasti myös viikon takaisissa Nåidin mestaruuskilpailuissa.
Ennätyksiä ja kauden parhaita tehtailtiin miesten 60 metrillä, jossa Jonathan Brace ja Tuukka Huuskola juoksivat ennätyksenä 6,87 ja 6,89.
Roope Saarinen juoksi kauden parhaansa 6,92 ja Mike Changala 7,09.

M19 sarjassa Niklas Björkenheim juoksi hienon ennätyksensä niin 60 metirllä aikaan 7,22 sekä 400 metrillä aikaan 50,25.
Toni Appelqvist hyppäsi M19 korkeudessa kauden parhaansa 173 ja juoksi 60m 7.39

M17 300 metrillä ennätyksensä juoksivat myös Kristian Pirnes 39,11 ja Adnan Vuorinen 39,27.

Naisissa Molly Pastewka juoksi ennätyksensä 60 metrillä sijoittuen viidenneksi ajalla 8,23.
Naisten 800 metrillä seuraan syksyllä siirtynyt Emilia Jousimaa paransi ennätystää huimat viisi sekuntia aikaa 2.16,13 sijoittuen kilpailussa neljänneksi.
Jessica Rautelin teki hienon paluun kilpakentille hypäten pituutta 556 ja työnsi kuulaa 11,68. Rautelin sijoittui molemmissa lajeissa kolmanneksi.

N19 sarjassa Iida Uosukainen työnsti ennätyksensä 8,98 sijoittuen kisassa toiseksi ja Siiri Metsälä hyppäsi N19 pituudessa kauden parhaansa 4,48 sijoittuen kahdeksanneksi.

N17 Sarjassa Annika Juvala juoksi uuden ennätyksensä 8,61 ja sijoittui kilpailussa viidenneksi. Annika juoksi niin ikään ennätyksensä 300 metrillä aikaan 46,65.
N17 60m aitajuoksussa Ina Appelqvist korjasi ennätyksenä lukemiin 10.77.