Juniorit kovassa iskussa

Kesäkausi on startannut aurinkoisten ilmojen ja kisojen merkeissä. Poikkeuksellisen kevään jälkeen seuran junioreiden kesä on lähtenyt kovaa liikkeelle ja ollaan nähty useita ennätyksiä, mitaleja ja tuloksia.

Esbo IF järjesti jäsenilleen kahdet seurakilpailut 15. ja 25.6. Kilpailuissa kilpailtiin pituus- ja korkeushypyssä, sekä 300m ja 800m/1000m juoksussa. Kilpailuissa tehtiin yli 100 lajisuoritusta 50 seuran urheilijan voimin.

15.6. tulokset on luettavissa täällä.
25.6. tulokset on luettavissa täällä.

Kesän aikana on nähty useita omia uusia ennätyksiä, sekä myös seuraennätyksiä.Tähän mennessä jo neljä alle 17-vuotiaiden seuraennätystä on laitettu uusiin lukemiin: Adrian Jakobson on paransi P11 sarjan 100m ennätyksen lukemiin 14.85, Noomi Malmgren juoksi N17 600m ennätyksen 1:38.15, Julia Nystrand heitti T15 sarjan moukarinheiton uuden ennätyksen lukemiin 48.62 sekä Frida Blomfelt juoksi T12 sarjan 400m ennätyksen 69.16.

Nåidin 9-13-vuotiaiden ottelut kilpailtiin Sipoossa 17.6., jossa seuran urheilijat nappasivat yhteensä kahdeksan mitalia. P12 Elmer Keinänen ja Kevin Hartwall nappasivat itselleen hopea- ja pronssimitalit tuloksilla 1311 ja 1102. P11 sarjassa Adrian Jakobsson ja Eino Maura ottelivat hienosti tuplavoittoon 979 ja 860 pisteillä. Tyttöjen puolella T13 sarjan neliottelussa Matilda Pennanen voitti kultaa pistein 1279. T12 sarjan ottelussa Frida Blomfelt otteli kultaa pistein 1240, Sara Hämelin pronssia pistein 1082 ja Mathilda Granvik neljännelle sijalle pistein 1046. T10 sarjan Sofia Hämelin otteli hienosti hopealle pisteillä 471.

Tulevia kilpailuja on vielä useita, jotka kruunautuvat isompien osalta SM-kilpailuihin ja pienempien osalta seuran ja piirin mestaruuskisoihin. Urheilijoiden on hyvä merkata kalenteriin mm. Seuracup 12.8.,Seuran mestaruuskilpailut 18.-19.8., Flick- och pojkdagarna 9-13-v 22-23.8. ja Nåid viestit 29.8.

Pidetään yllä hyvä kisafiilis ja jatketaan aurinkoista kisakautta!