Esbo IF, uusi Tähtiseura!

Keväällä Suomen Urheiluliitto myönsi seuran yleisurheilujaokselle tähtiseuramerkit lasten ja nuorten sekä aikuisten liikunnasta. Seura oli ensimmäisten joukossa maan yleisurheiluseuroista saadessaan aikuisten liikunnan tähtimerkin. 

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Toiminnan tunnuksena toimii Tähtimerkki, joka kertoo, että seura on kehittynyt tasolle, jossa seuratoimintaohjelmassa määritellyt laatutekijät toteutuvat.

Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan. Entistä laajempi tuki mahdollistaa paitsi liikunnan säilymisen osana ihmisen eri elämänvaiheita, myös alustan kehittyä huippu-urheilijaksi.

Esbo IF:n kohdalla merkkien saanti on edellyttänyt mm. Seurakäsikirjan ja urheilijapolun uudistamista muiden laatutekijöiden ohella. Tähtiseuramateriaalia päivitetään syksyn aikana nettisivuille. Materiaaleista on mahdollisuus tutustua entistä paremmin seuran toimintatapoihin ja -ajatuksiin!

Lisää tähtiseuraohjelmasta on mahdollista lukea täällä!

Kategoriat:
Junnu-urheilu Yleistä Yleisurheilu