Esbo IF siirtyy Suomisportiin

Arvoisa Esbo IF jäsen!

Olemme seurassamme siirtymässä uuteen aikakauteen ja otamme käyttöömme Suomisportin, jonka avulla sporttiarkeen liittyvien asioiden hoitaminen helpottuu huomattavasti! 

Jatkossa esim. maksaminen ja ilmoittautuminen onnistuvat helposti palvelun ja erityisesti sen mobiilisovelluksen kautta. Suomisportin avulla varmistamme, että jäsenhallintamme on yhdistyslain mukaista ja tietoturva on kunnossa. Suomisportia kehittää Suomen Olympiakomitea.

Yleisurheilukoulu on jo ottanut Suomisport-palvelun käyttöön. Seuran muut ryhmät ja joukkueet ilmoittautuvat kaudelle 2022-2023 Suomisportin kautta. Tästä tulee tarkempaa lisätietoa vielä elokuussa, alla kuitenkin jo nyt tietoa Suomisportin toiminnallisuuksista.

Esbo IF  ottaa käyttöön seuraavat Suomisportin toiminnallisuuksista:
– Jäsenrekisteri
– Jäsen-, kausi- ja lisenssien digimaksut
– Ryhmien ja joukkueiden ilmoittautumiset toimintakaudelle
– Tapahtuma- ja kurssi-ilmoittautumiset
– Jäsenviestintä
– Harjoitusten läsnäolomerkinnät ja -ilmoitukset mobiilisovelluksen kautta

Jäsenhallinta ja jäsenmaksujen maksaminen jatkossa
Elokuun lopussa kaikki seuran jäsenet saavat kutsun liittyä seuran jäseneksi Suomisportiin. Jatkossa seuran jäsenmaksut tulee maksuun digimaksuna Suomisortin kautta.  Laskuja ei enää lähetetä sähköpostitse.

Ryhmän/joukkueen treenit ja viestit jatkossa
Elokuun lopussa Suomisportiin luodaan kaikki seuran harjoitusryhmät/joukkueet, jolloin saat sähköpostitse kutsun omaan ryhmääsi. 
Jatkossa pystyt kätevästi ilmoittautumaan ryhmän omiin tapahtumiin ja treeneihin, näet omat treenit kalenterissa, saat viestejä valmentajalta sekä pystyt maksamaan helposti kausimaksut.

Seuran muut tapahtumat jatkossa
Seuran muihin tapahtumiin ilmoittautuminen (esim. kauden päätösjuhla) hoidetaan jatkossa myös Suomisportin kautta. Näihin tapahtumiin ilmoittaudutaan tapahtuman linkin kautta.

Mikä on Sporttitili? 
Jokainen seuran jäsen, ja alaikäisen huoltaja, tarvitsee oman Sporttitilin. Kaikki tieto henkilön omasta toiminnasta kertyy hänen omalle tililleen. Suomisportin käyttö alkaa aina omalta Sporttitililtä, johon kirjaudutaan omalla puhelinnumerolla tai sähköpostiosoitteella. Salasanaa ei ole, vaan palvelu lähettää kertakirjautumiskoodin jokaisen kirjautumisen yhteydessä. Henkilö kirjautuu aina omalle tililleen, josta lähtee käyttämään palveluita omasta tai jonkun toisen puolesta (esim. huollettava tai oma lapsi). Sporttitililtä henkilö hoitaa maksut ja ilmoittautumiset sekä näkee kaikki omat tapahtumat ja treenikalenterin. Myös seuran lähettämät viestit näkyvät Sporttitilillä.

Lataa Suomisport-appi!
Suosittelemme lataamaan Suomisport-apin, jollon löydät kätevästi ryhmästi tapahtumat, viestit ja maksut puhelimestasi. Appi ei vaadi erillistä kirjautumista ennen jokaista käyttökertaa. Appi löytyy appikaupasta.

Sporttiterveisin,
Esbo IF:n johtokunta

Esbo IF:n Suomisport-yhteyshenkilö:
Kira Kytölä kira.kytola(at)esboif.fi (palaa lomalta 9.8.)

Kategoriat:
Yleistä