Esbo If e-info syyskuu

Hyvä Esbo IF:läinen

Syyskuu on vaihtunut ja on aika suunnata katseet kohti tulevaa harjoituskautta pienen hengähdystauon jälkeen. Reilun kuukauden verran on kalenteri ollut täynnä erilaisia tapahtumia ja kisoja. Elokuussa kilpailtiinkin kiivaasti eri ikäluokkien SM-kisojen merkeissä, joista kotiin tuomisina oli useita ennätyksiä, kauden parhaita ja mitaleja. Elokuun lopussa kisailtiin myös seuracupin Superfinaalissa, jossa seuran nuoret venyivät upeasti sijoittuen seitsemänneksi maan kovimpien seurojen joukossa. Kuluneena viikonloppuna taisteltiin vielä viestimestaruuksista, joista kirkkaimpana palkintona oli miesten 4×100 metrin mestaruus. Kiitokset ja onnittelut kaikille mitalisteille ja ennätystentekijöille.

Kausi oli menestyksekäs ja suunta on ehdottoman oikea. Suuri kiitos myös seuran hienolle valmentajatiimille!

Reilun viikon päästä juostaan Rantamaraton, johon on ilmoittautunut useampi tuhat juoksijaa! Mikäli haluat mukaan toimitsijaksi, ilmoittautua voit myöhemmin kirjeessä olevan linkin kautta. Lokakuussa 6.10 juostaan vielä Solvalla Trail Nuuksion kauniissa maisemissa. Tästä myös lisää kirjeessä.

Lopuksi vielä kiitos nuorisopäälliköllemme Juuli-Anna Taurénille hienosta työstä seuran nuorten hyväksi kuluneiden vuosien aikana. Juuli siirtyy uusiin haasteisiin opiskeluiden myötä lokakuun aikana. Seura toivottaakin Juulille kaikkea hyvää ja menestystä jatkossa!

Med idrottsliga hälsningar / Urheilullisin terveisin

Sanna Saarman-Kemppi
Verksamhetsledare / Toiminnanjohtaja

***

Uudet kotisivut käytössä!

Löydät sivuston osoitteella: esboif.fi

***

Esbo IF hakee nuorisopäällikköä

Espoolainen urheiluseura Esbo IF hakee palvelukseensa kokopäiväistä nuorisopäällikköä vastaamaan seuran nuorisotoiminnan haasteisiin. Esbo IF on 1800 jäsenen yleisseura, jossa lasten- ja nuorten toimintaa on yleisurheilujaostossa ja voimistelujaostossa.

Työnkuvana on seuran lasten- ja nuorten perustoiminnan pyörittäminen sekä kehittäminen. Tarpeena on lasten- ja nuorten valmennuslinjan kehittäminen, joka tukee kilpailutoimintaa. Valmennuslinjassa lasten- ja nuorten toiminnassa on matalan kynnyksen ryhmät, harraste/haastajaryhmät sekä kilpailuryhmät. Nuorisopäällikkö toimii myös lasten ja nuorten ryhmissä valmentajien tukena ja mentorina, valmentajana ja tarvittaessa päävalmentajan tuuraajana.  Hän osallistuu valmentajien rekrytointiin sekä heidän sisäiseen kouluttamiseensa.

Lisäksi edellytämme yhteistyötä koulujen ja päiväkotien kanssa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä toiminnanjohtajan kanssa. Sosiaalisuus, järjestelmällisyys ja hyvät työyhteisötaidot ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiselle. Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielekkään työtehtävän, jossa voit varmasti nähdä oman työsi jäljet.

Hakijalta toivomme osaamista ja korkeaa motivaatiota seuraaviin tehtäviin:

  • Nuorisourheilun tuntemusta ja kokemusta seuratoiminnasta
  • Näkemystä nuoriso- ja seuratoiminnan kehittämisestä, valmennuslinjan kehittäminen, jalkauttaminen ja ylläpito
  • Suomen kielen lisäksi kykenet kommunikoimaan sujuvalla ruotsin kielellä
  • Kyky itsenäiseen työskentelyyn ja halua työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin
  • Tehtävään soveltuva koulutus (liikunta-alan koulutus)
  • Toimiminen valmentajana 1-2 ryhmässä/ikäluokassa
  • Seuran juniorivalmentajien ja joukkueenjohtajien kouluttaminen, mentorointi, ohjaaminen ja tukeminen
  • Seuran tapahtumien ja kilpailuiden järjestelyihin osallistuminen ja organisointi (seurakisat, seuraleirit, Nåid-kisat, Vattenfall seuracup, Rantamaraton, Kurrenkierros sekä koulu- ja päiväkotiyhteistyö)
  • Valmentajien, apuvalmentajien, joukkueenjohtajien (vastuuvanhempien) ja muiden toimihenkilöiden rekrytointi tarpeen mukaan
  • Yhteistyö lajiliiton ja muiden läheisten sidosryhmien kanssa (kunta, yhteistyöseurat)

Tehtävä on päätoiminen tai neuvoteltavissa myös hakijan toiveiden mukaan. Noudatamme 4 kk koeaikaa. Palkattavan henkilön esimiehenä toimii seuran toiminnanjohtaja.

Lähetä vapaamuotoinen, palkkatoivomuksen sisältävä hakemuksesi sähköpostilla 24.9.2019  mennessä osoitteeseen sanna.saarman@esboif.fi

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Sanna Saarman-Kemppi, 050-5773251, sanna.saarman@esboif.fi

***

Telinevoimistelu

Harjoitusaika on sunnuntaisin Tuulimäen liikuntahallissa klo 18.00-19.30
Syyskausi 8.9 – 8.12.2019 ja kevätkausi 12.1 – 10.5.2020

Osoite: Itätuulenkuja 9, 02100 Espoo

Telinevoimistelu on tarkoitettu 8-13 vuotiaille tytöille ja pojille.
Hinta 230€ (syyskuu-toukokuu), + jäsenmaksu 20€ joka laskutetaan erikseen

Lisätiedot:
Linda Björkemheim
bjorkenheimlinda(at)gmail.com
040 5332757

ILMOITTAUTUMINEN

***

Temppukoulu

Temppukoulu on tarkoitettu perheen pienimmille. Temppukoulussa opitaan temppuja niin matolla kuin välineillä ohjaajan avustamana, ja leikitään vauhdikkaita ja hauskoja leikkejä ryhmän kanssa.

Kausi: 28.8-27.11 & 8.1-6.5
Torstai, Lagstads skola
4-7 vuotiaat klo 18.30-19.30
Hinta: 200e.

Hintaan lisätään seuran jäsenmaksu, 20€, joka laskutetaan erikseen.
Esbo IF t-paidan voit halutessa tilata ilmoittautumisen yhteydessä, hintaan 13€, paita on punainen Adidaksen tekninen t-paita

ILMOITTAUTUMINEN

***

Intersport yhteistyö
Esbo IF hankkii varusteensa Intersport Suomenojalta (Merituuli). Seuran virallinen merkki on Adidas. Muutaman kerran vuodessa on erikoistarjouksia Esbo IF:n jäsenille.

Mainitse aina ostoksesi yhteydessä Esbo IF:n asiakasnumero 2500 kassalla (koskee kaikkia ostoksia liikkeessä), ostokset kerryttävät bonusta seuralle.

Kategoriat:
Yleistä