Esbo IF e-info huhtikuu

Hyvä Esbo IF:läinen
Elämme haasteellisia aikoja ja olemme poikkeustilassa koko valtakunnassa. Tämä johtaa myös siihen, että seuran toiminta on säästöliekillä tällä hetkellä. Toivomme tietenkin, että kaikki kunnioittavat rajoituksia ja pysyvät terveinä. Liikunnan ja kuntoilun näkökulmasta kotitreenit tai liikkuminen luonnossa ovat hyviä vaihtoehtoja tällä hetkellä.

Odotamme innolla, että saamme taas jossain vaiheessa käynnistää harjoitukset ja toiminnan uudestaan. Seura e-infoa ja muita tiedotuksia seuralta, niin pysyt ajan tasalla.

Pysykää terveinä ja liikkukaa luonnossa!

Terveisin,

Anders Wikholm
Puheenjohtaja
Esbo IF

***

JÄSENYYS

Esbo IF on yleishyödyllinen yhdistys, joka suuntaa toimintansa jäsenilleen. Seuran jäsenet ovat vakituis-, tuki-, ainais- tai kunniajäseniä. Vuosimaksu 2020 vakituisjäsenille on 20 €. Maksulomakkeet lähetetään lähiaikoina.

Ilmoittautuminen johonkin jaostoaktiviteettiin vie sinut automaattisesti jäsenrekisteriin.

Jäsenellä on oikeus erota seurasta ilmoittamalla siitä kirjallisesti medlem@esboif.fi.

***

TÄHTISEURA KYSELY

Esbo IF on mukana Tähtiseura-ohjelmassa ja yhtenä tärkeänä osana projektia on kysely seuran jäsenille.
Täyttäkää linkkinä oleva kyselylomake. Voit täyttää kyselyn useamman kerran, mikäli olet mukana seuran toiminnassa erilaisissa rooleissa.

Kaikki vastaukset ovat tärkeitä.
Linkki kyselyyn täällä

Kiitos vastauksista!
Voit lukea lisää Tähtiseura-ohjelmasta täältä

***

SEURAVAATTEET

Esbo IF:n seuravaatteita ja kotitreenivälineitä voit tilata kätevästi myös netistä. Valikoimasta löytyy nyt pipo, treenihousut, aluspaidat ja vähän omatoimiharjoittelua varten tuotteita: aitoja, askeltikkaita, hulavanteita. Yhteistyökumppanimme tarjoaa seuraverkkokaupasta toimitukset maksutta toistaiseksi.

Verkkokaupan löydät täältä

”Intersport Suomenoja haluaa olla mukana talkoissa kannustamassa ihmisiä liikkumaan valtioneuvoston säädökset huomioiden poikkeusoloista huolimatta.”

Seuravaatekuvaston näet täältä

***

INTERSPORT YHTEISTYÖ

Esbo IF hankkii varusteensa Intersport Suomenojalta (Merituuli). Seuran virallinen merkki on Adidas. Muutaman kerran vuodessa on erikoistarjouksia Esbo IF:n jäsenille.

Mainitse aina ostoksesi yhteydessä Esbo IF:n asiakasnumero 2500 kassalla (koskee kaikkia ostoksia liikkeessä), ostokset kerryttävät bonusta seuralle.

Kategoriat:
Yleistä