Esbo IF:n toiminta tauolla

PÄIVITETTY KORONAVIRUSTIEDOTE 4.4.

Koronaepidemia vaikuttaa meihin kaikkiin, niin myös Esbo IF:n toimintaan. Jotta voisimme jatkossakin tarjota laadukasta toimintaa, haluaisimme nyt pyytää teiltä ymmärrystä ja yhteistyötä. Seuraamme aktiivisesti tilanteen kehitystä ja jokaisen ryhmän kohdalla tiedotamme jatkosta erikseen.

Vallitsevan tilanteen ja Suomen hallituksen linjaamien kiristystoimien takia seura on päättänyt seuraavat harrastustoimintaa koskevat toimenpiteet.

YLEISURHEILU

Junior juoksukoulu
Alkuperäinen alkamisajankohta oli 14.4. Tilanteen takia siirrämme juoksukoulun loppukesälle.  

Yleisurheilukoulu
Yleisurheilukoulun talvikausi jäi kesken ja puuttuvat kerrat voi korvata kesän yleisurheilukoulussa. 

Ulkokauden oli määrä alkaa 4.5. mutta urheilukenttien ollessa kiinni sekä tämänhetkisen tilanteen takia joudumme siirtämään yleisurheilukoulujen aloituksen kesälle. 

Valmennusryhmät
Valmennusryhmille laaditaan omatoimisesti tehtäviä kotiharjoituksia sekä suunnittelemme etäharjoitusten toteuttamista. Ryhmäharjoittelu pienryhmissä pyritään aloittamaan mahdollisimman pian, asiasta tiedotetaan erikseen.

Kesäleirit
Ensimmäisten kesäleirien ajankohdaksi oli suunniteltu alkavaksi 1.-5.6 ja 8.-12.6. Mikäli leirejä ei voida toteuttaa alkuperäisen suunnitelman mukaan, pyrimme siirtämään leirit myöhempään ajankohtaan. 

Juoksukoulu
Aikuisten juoksukoulun oli määrä alkaa 14.4, vallitsevasta tilanteesta johtuen koulun aloitusta siirretään. Uusi ajankohta ja ilmoittautuminen avataan kesän aikana.

KÄSIPALLO

Vallitsevan tilanteen vuoksi kausi on päättynyt ja toiminta jatkuu syksyllä.

LENTOPALLO & HARRASTELENTOPALLO 

Vallitsevan tilanteen vuoksi kausi on päättynyt ja toiminta jatkuu syksyllä.

KEILAILU

Toiminta on tauolla ja ajankohtaiset tiedot saa jaostovastaavalta. 

VOIMISTELU

Pilateksen kausi on päättynyt ja toiminta jatkuu syksyllä.

Temppukoulun kausi jäi kesken, pois jääneet kerrat voi korvata yleisurheilukoulussa kesän aikana.

Telinevoimistelun kausi on päättynyt vallitsevan tilanteen vuoksi ja toiminta jatkuu syksyllä. Korvaavia kertoja pyritään järjestämään syksylle.

HARJOITUSMAKSUT

Tulemme olemaan yhteydessä kaikkiin touko- ja kesäkuussa aloittaviin harrastajiin. Mikäli ryhmän aloitus siirtyy, harrastajille annetaan mahdollisuus siirtää ilmoittautumisensa mikäli uusi ajankohta ei sovi.

Mahdolliset hyvitykset käsitellään pyydettäessä tapauskohtaisesti ja tilanteen pitkittyessä tilanne arvioidaan uudestaan.

Olemme vastuullinen toimija ja haluamme omalta osaltamme toimia epidemian katkaisemiseksi. Emme halua aiheuttaa toiminnallamme vaaraa jäsenillemme tai ottaa terveydellisiä riskejä. Seuraamme tilannetta päivittäin ja kartoitamme mahdollisia tapoja harjoitella. Jatkamme toimintaa heti kun se on mahdollista sallittujen rajojen puitteissa.

Tarvittaessa voi olla yhteydessä toiminnanjohtajaan tai jaostovastaavaan.

Sanna Saarman-Kemppi
Toiminnanjohtaja
sanna.saarman@esboif.fi
050-5773251


PÄIVITETTY KORONAVIRUSTIEDOTE 27.3.

Esbo IF on tehnyt päätöksen seurata valtioneuvoston ohjeita ja pidentää toiminnan taukoa 13.4. asti. 

Tauko koskee kaikkia jaostoja; lasten, nuorten sekä aikuisten harjoituksia ja kilpailutoimintaa. 

Kannustamme kuitenkin omatoimiseen harjoitteluun THL:n ja viranomaisten ohjeistusten mukaisesti.

Olemme vastuullinen toimija ja haluamme omalta osaltamme toimia epidemian katkaisemiseksi. Seuran päätökset toiminnan palauttamisesta löytyy ajankohtaisena nettisivuilta. Tarvittaessa voi olla yhteydessä toiminnanjohtajaan.

Kategoriat:
Yleistä