Esbo IF E-info helmikuu

Hyvä Esbo IF:läinen

Talven kilpailukausi on jo pitkällä ja helmikuussa kisataankin jo SM-mitaleista. Ensimmäisenä vuorossa ovat aikuiset, jotka taistelevat suomenmestaruuksista Tampereella 15.-16.2. Seuraavan viikonloppuna kisaillaan 17-22-vuotiaiden sekä SAUL:n mestaruuksista Helsingissä ja Tampereella. Moniottelijat päättävät kuun vaihteessa SM-kilpailukiertueen, jonka jälkeen juniorit pääsevät radalle TJIG:n merkeissä.

Paljon tapahtuu helmikuun aikana ja kohti kesää mentäessä tapahtumia riittää lähes viikoittain. Seuraava  tärkeä kalenterimerkintä löytyy 21.3. jolloin kisaillaan seura mestaruuksista ja samalla jäsenille tarjotaan mahdollisuus kouluttautua maalikameran käyttäjäksi ja käydä Toimitsijakoulutus taso 1. Ilmoittautuminen koulutuksiin ja seuran mestaruuskisoihin löytyy kirjeestä.

Kevään aikana alkavat myös juoksukoulut, kurssi starttaa 14.4. ja ilmoittautumislinkin löydät myös infosta. Mikäli perheessäsi tai lähipiirissäsi on innokkaita kesätyötä etsiviä nuoria, Esbo IF etsii riveihinsä juuri heitä! Tästäkin lisää kirjeestä ja nettisivuiltamme.

Ihanat Ullmaxin tuotteet ovat jälleen myös saatavilla. Voit tutustua tuotteisiin kirjeen lopussa olevien linkkien kautta!

Urheilullisin terveisin

Sanna Saarman-Kemppi
Toiminnanjohtaja

***

TUOMARI- JA MAALIKAMERAKOULUTUS 21.3 

Seuran mestaruuskilpailut järjestetään lauantaina 21.3. Espoon Otahallissa. Samassa yhteydessä sinulla on mahdollisuus osallistua Tuomarikoulutus taso 1 sekä maalikamerankäyttökoulutus Ville Ahon opissa. Koulutukset ovat loistava mahdollisuus saada oppia kilpailutoiminnasta ja päästä mukaan jännittäviin kilpailutapahtumiin! 

Koulutuksiin osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta!

Tervetuloa!

Ilmoittautuminen koulutuksiin tästä linkistä

***

JUNIOR JUOKSUKOULU

Junior Juoksukoulu on tarkoitettu 7-13 -vuotiaille (2013-2007 syntyneille) juoksusta innostuneille junioreille. Mukaan ovat tervetulleita sekä uuden lajin uteliaat aloittajat että juoksua jo hieman ennestään harjoitelleet. Oikean juoksutekniikan hallinta tukee lajia kuin lajia, joten juoksukoulu on oiva oheiskurssi myös muiden lajien harrastajille. Juoksukoulu koostuu viidestä harjoituskerrasta, joiden aikana käydään läpi juoksutekniikkaa, juostaan lyhyitä ja pitkiä matkoja sekä harjoitellaan aitajuoksua hauskojen harjoituksien kautta!

Teemat:
1) Juoksuasento + askel
2) Kestävyysjuoksu + lihaskunto
3) Startti + kiihdytys
4) Maksimijuoksu + viestit
5) Aitajuoksu

Muutokset mahdollisia!
Toteutuakseen ryhmässä tulee olla vähintään 10 ilmoittautunutta lasta.

Missä? Leppävaaran stadion (Veräjäpellonkatu 17)
Milloin? Tiistai 14.4, 21.4, 28.4, 5.5 & 12.5
Mihin aikaan? 7-10 -vuotiaat (2013-2010) kl. 18-19, 11-13 -vuotiaat (2009-2007) kl. 19-20
Hinta? 50 € per lapsi

Jos jäi vielä kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä vilma.sydanlammi(at)esboif.fi

Ilmoittaudu täältä

***

JUOKSUKOULU

Tule mukaan juoksukouluun saamaan tukea juoksuharrastuksen aloittamiseen ja neuvoja oikeanlaiseen juoksutekniikkaan.

Juoksukoulut on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita juoksuharrastuksen aloittamisesta. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Juoksukoulun jokainen kerta sisältää luennon ja aiheeseen liittyvän harjoituksen. Koulun aikana saat tietoa oikeanlaisesta juoksuharjoittelusta ja sen aloittamisesta, juoksutekniikasta, lihaskuntoharjoittelusta jne.

Juoksukoulu järjestetään kuutena tiistaina Leppävaaran urheilupuistossa (veräjäpellonkatu 17) klo 18.30- 20:00.
Aloitamme luennolla Stadionin kokoustilassa. Sisäänkäynti katsomon takaa. Juoksukoulun valmentaja on ovella vastassa.

Päivämäärät: 14.4, 21.4, 28.4, 5.5, 12.5 och 19.5.

Juoksukoulun hinta: 100€

Valmentajina toimii Esbo IF:n maratoonari, ultrajuoksija ja fysioterapeutti Jenny Vuonoranta sekä Elina Kari. Juoksukoulujen valmentamisesta heillä on vuosien kokemus.

Yhteystiedot:
maraton.esboif(at)gmail.com tai 0405531583


Ilmoittaudu täältä

***

KESÄTYÖ- JA OHJAAJAHAKU

Me Esbo IF:ssä etsimme nyt uusia ohjaajia yleisurheilukouluun 4-13 vuotiaille lapsille, kesäleireille ja Junior Juoksukouluun. Etsimme sekä ohjaajia, jotka haluavat töitä vain kesäksi, ja ohjaajia, jotka ovat valmiita jatkamaan töitä kesän jälkeenkin.

Lisätietoja hakemisesta täältä. 

***

SEURAN MESTARUUSKILPAILUT

Seuran perinteiset hallimestaruuskilpailut kilpaillaan 21.3. Otahallissa. Kilpailut ovat avoimet ja maksuttomat seuran jäsenille. Toivottavasti mahdollisimman moni tulee paikalle kilpailemaan seuran mestaruuksista!

Lajit:
M: 60m N: 60m
T/P15: 60m, korkeus, kuula
T/P13: 60m, korkeus, kuula
T/P11: 60m, pituus
T/P9: 40m, pituus
T/P7: 40m, pituus
T/P5: 40m, pituus

Ilmoittautuminen: Kilpailukalenteri

Kilpailuihin tarvitaan vapaaehtoisia erilaisiin toimitsijatehtäviin esimerkiksi mittaukseen ja lanaukseen. Tehtävät eivät vaadi aikaisempaa toimitsijakokemusta, joten tämä on hyvä hetki tutustua yleisurheiluun ja päästä läheltä kokemaan kilpailutoimintaa!

Toimitsijatehtäviin ilmoittautuminen tämän linkin kautta

***

TUE SEURAA OSTAMALLA ULLMAX-TUOTTEITA

Esbo IF myy nyt Ullmax-tuotteita! Ullmax tekee laadukkaista materiaaleista toiminnallisia vaatteita koko perheelle.

Tutustu valikoimaa ja tilaa lämpimät vaatteet hiihtolomaksi! Tilaamalla tuotteita tämän linkin kautta Ulla-Riitta Nordberg toimittaa tuotteesi ja tuet Esbo IF:ää 30%:lla. Saat tilauksesta laskun ja mahdollisuuden kokeilla vaatteita toimituksen yhteydessä.

Jos haluat tuotteet toimitettuna suoraan kotiin, voit tehdä tilauksen tämän linkin kautta ja tukea seuraa 10%:lla. Tällöin maksu tapahtuu tilauksen yhteydessä.

HIIHTOLOMAVIIKOT!

27.1 – 10.3 välisenä aikana kaikki asiakkaat, jotka tilaavat vähintään 40 eurolla, tulevat saamaan 2-pack Multi Headwear tuotteen kaupan päälle! Multi Headwear sopii erinomaisesti talven kaikkeen liikuntaan. Voit käyttää sitä kaulurina, balaclavana/pipona ja miksi ei myös otsapantana?

Kysymykset tilauksista ja toimituksista Ulla-Riitalle: ullariitta.nordberg(at)gmail.com.

***

SEURAVAATTEET

Esbo IF:n seurvaatteet ovat ostettavissa Suomenojan Intersportissa. Paikan päältä löydät tuulipuvun, verkkapuvun, kisa-asuja, paitoja ja trikoita. 

Tutustu seuravaatteisiin täältä.

Voit tilata untuvatakin täältä.

***

INTERSPORT YHTEISTYÖ

Esbo IF hankkii varusteensa Intersport Suomenojalta (Merituuli). Seuran virallinen merkki on Adidas. Muutaman kerran vuodessa on erikoistarjouksia Esbo IF:n jäsenille.

Mainitse aina ostoksesi yhteydessä Esbo IF:n asiakasnumero 2500 kassalla (koskee kaikkia ostoksia liikkeessä), ostokset kerryttävät bonusta seuralle.

Kategoriat:
Yleistä