Siirtyminen Suomisportiin

Päivitetty 30.9.22

Hyvä Esbo IF jäsen,

Esbo IF siirtyy nyt Suomisportiin!

Esbo IF siirtyy suomisportin helpottamaan kaikkien sporttiarkea ja jatkssa kaikki harjoituksiin liittyvä löytyy kätevästi samasta paikasta. 
Ryhmiin ilmoittautuminen, jäsenyys, lisenssit sekä kaikki maksut löytyy nyt helposti palvelun, ja erityisesti sen mobiilisovelluksen, kautta. 

Suomisportin avulla varmistamme, että jäsenhallintamme on yhdistyslain mukaista ja tietoturva on kunnossa. Suomisportia kehittää Suomen Olympiakomitea.

Esbo IF  ottaa käyttöön seuraavat Suomisportin toiminnallisuuksista:
– Jäsenrekisteri
– Jäsen-, kausi- ja lisenssien digimaksut
– Ryhmien ja joukkueiden ilmoittautumiset toimintakaudelle
– Tapahtuma- ja kurssi-ilmoittautumiset
– Jäsenviestintä
– Harjoitusten läsnäolomerkinnät ja -ilmoitukset mobiilisovelluksen kautta

Olemme listanneet alle tärkeää tietoa seuran siirtymiisestä Suomisportiin. 

Jos haluat päästä nopeasti käyntiin, tee nämä kolme asiaa:
1. Lataa Suomisport-sovellus ja luo Sporttitili, mikäli sinulla ei vielä ole sellaista.
Jos Sporttitili on jo olemassa, kirjaudu sisään. Huom! Jokainen kirjautuu Suomisportiin kertakäyttökoodilla, joka lähetetään joko tekstiviestillä tai sähköpostitse. 
tai
Luo Sporttitili selaimessa osoitteessa suomisport.fi. 
2. Ilmoittaudu Esbo IF jäseneksi tästä
3. Ilmoittaudu omaan ryhmääsi nettisivuilta tai seuran lähettämästä infoviestistä löytyvän ilmoittautumislinkin kautta.

Mikä on Sporttitili? 
Jokainen seuran jäsen, ja alaikäisen huoltaja, tarvitsee oman Sporttitilin. Kaikki tieto henkilön omasta toiminnasta kertyy hänen omalle tililleen. Suomisportin käyttö alkaa aina omalta Sporttitililtä, johon kirjaudutaan omalla puhelinnumerolla tai sähköpostiosoitteella. Salasanaa ei ole, vaan palvelu lähettää kertakirjautumiskoodin jokaisen kirjautumisen yhteydessä. Henkilö kirjautuu aina omalle tililleen, josta lähtee käyttämään palveluita omasta tai jonkun toisen puolesta (esim. huollettava tai oma lapsi). Sporttitililtä henkilö hoitaa maksut ja ilmoittautumiset sekä näkee kaikki omat tapahtumat ja treenikalenterin. Myös seuran lähettämät viestit näkyvät Sporttitilillä.

Jäsenhallinta ja jäsenmaksujen maksaminen jatkossa

Esbo IF:n jäsenet ovat vakituis-, kannatus-, ainais- tai kunniajäseniä. 
Vaktuisjäsenet ovat seuran toimintaan osallistuvat vuosimaksun maksavat jäsenet. Nämä jäsenet ilmoittautuvat seuran jäseniksi tästä
Ainaisjäsenet voivat ilmoittautua tästä
Kun jäsenilmoittautuminen on seuran puolesta hyväksytty, näkyy jäsenkortti sporttitilillä. 

Jatkossa jäsenmaksut lähetetään suoraan palvelun kautta eikä laskuja enää lähetetä sähköpostitse. 
Vuosimaksu Esbo IF:n vakituisjäsenille on 20e. Maksun löytää jatkossa kirjautumalla sporttitilille. 

Osallistuminen seuran toimintaan edellyttää jäsenyyttä sekä maksettua jäsenmaksua. Jäsenyys on jatkuva. Jäsenellä on oikeus erota seurasta ilmoittamalla siitä kirjallisesti medlem@esboif.fi

Ryhmän/joukkueen treenit ja viestit jatkossa

Ryhmien ilmoittautumislinkit löytyy tuttuun tapaan seuran nettisivuilta. 
Jatkossa ryhmän jäsen pystyy kätevästi ilmoittautumaan ryhmän omiin tapahtumiin ja treeneihin (jos ryhmän valmentaja on ottanut tämän toiminnon käyttöön), näkemään omat treenit kalenterissa, saa viestejä valmentajalta sekä pystyy maksamaan kausimaksut helposti. Valmentaja pystyy myös lähettämään ryhmälle viestejä palvelun kautta, sekä kirjaamaan läsnäolot.  

Harjoitus-, jäsen- ja muut maksut 

Kaikki maksut hoituu nyt kätevästi Suomisport-palvelun kautta digimaksuina. Laskuja ei enää lähetetä sähköpostitse, kaikki maksut löytää kirjautumalla sporttitilille. Tällä hetkellä Suomisport ei lähetä sähköpostiin ilmoitusta uudesta maksusta. 

Lataa Suomisport-appi!
Suosittelemme lataamaan Suomisport-apin, jollon löydät kätevästi ryhmästi tapahtumat, viestit ja maksut puhelimestasi. Appi ei vaadi erillistä kirjautumista ennen jokaista käyttökertaa. Appi löytyy appikaupasta.

Mikäli kohtaat ongelmia Suomisportiin kijautuessa tai muuta omaan tai lapsen sporttitilin liittyen, on Suomisportilla hyvä chatillinen asiakaspalvelu nettsivuillaan, yhteydessä voi myös olla sähköpostitse suomisport@olymiakomitea.fi.
Täältä löytää myös vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.  

Tervetuloa Esbo IF:n Suomisportiin ja kiitos, että autat meitä siirtymään sujuvasti!

Sporttiterveisin,

Esbo IF:n johtokunta

Kategoriat:
Yleistä