Oletko kiinnostunut työskentelemään yhdessä Suomen parhaista yleisurheiluseuroista?

Me Esbo IF:ssä etsimme nyt uusia ohjaajia yleisurheilukouluun 4-10 vuotiaille lapsille ja juniorivalmennusryhmiin. Sinun ei tarvitse olla yleisurheilun ammattilainen – tärkeämpää on, että tiedät, kuinka hyvät harjoitukset organisoidaan, olet motivoitunut työskentelemään lasten kanssa etkä pelkää haasteita! Tottakai yleisurheilutausta ja -tietämys on suuri etu.

Mikäli innostut valmentamisesta, haluat kouluttautua valmentajana lisää ja valmentaa tulevaisuudessa vanhempia urheilijoita (15v +), on se mahdollista, koska valmentajakoulutuksia järjestetään joka vuosi. Esbo IF:llä työskentely antaa sinulle tärkeitä taitoja ja arvokasta työkokemusta liikunnan alalta. Meillä
pääset työskentelemään nuorekkaassa, aktiivisessa ja kaksikielisessä työyhteisössä, ja saat itse vaikuttaa työtuntiesi määrään. Tarvitsemme sekä pienituntisia tuuraajia, että enemmän tunteja haluavia vakkarikoutseja!

Yleisurheilukoulu pyörii talvikaudella 7.10-21.12.2019 ja 6.1-18.4.2020, maanantaisin Kannunsillassa (Espoon keskus) ja lauantaina Otahallissa (Otaniemi). Etsimme ohjaajia kummallekin päivälle.

Juniorityhmät treenaavat 3-6 kertaa läpi vuoden. Nyt etsimmekin valmentajia 07-08-syntyneiden ryhmään sekä 03-05-syntyneiden tyttöjen ryhmään. 07-08-syntyneiden ryhmä harjoittelee 3x viikossa. Maanantaisin ja tiistaisin harjoitukset pidetään Espoon keskuksessa ja lauantaisin Otaniemessä. 03-05 syntyneiden ryhmä harjoittelee 5x viikossa Espoon keskuksessa, Otaniemessä ja Leppävaarassa.

Haluatko olla osa Esbo IF:n valmennustiimiä?

Lähetä avoin hakemus kansli@esboif.fi. Oleellista on muistaa kertoa nimesi, mitä olet kiinnostunut vetämään, onko sinulla aikaisempaa kokemusta ja oletko käynyt jonkun yleisurheiluohjaajakoulutuksen.
Lisää tietoa treeneistä ja leireistä löytyy Esbo IF:n nettisivuilta.

Kategoriat:
Yleistä