Kalevan kisoista 4 mitalia!

Kalevan kisat kilpailtiin Turussa 13.-16.8. Esbo IF:llä oli mukana kilpailuissa vahva joukkue ja kotiin tuomisina olikin 4 mitalia ja useita pistesijoja.

Mitalitilin toisena kilpailupäivänä avasi Kira Kytölä, joka venyi upeasti pituushypyn finaalissa hypäten tasaisen sarjan, joista pisin hyppy kantoi kauden parhaan tuloksen 6.18. Hyppy kantoi Kiran hopealle.
Hopeaa nappasi niinikään Oskari Mörö 400 metrin aitajuoksussa myös kauden parhaallaan 50,90. Hopeaputkea jatkoi vielä Roope Saarinen, joka juoksi 200 metrillä hyvän ajan 21.20.
Neljännen mitalin ja tällä kertaa pronssisen, pokkasi Saga Andersson seiväshypyssä tuloksella 404.

Mitalien lisäksi tuli myös useita pistesijoja. Miesten 100 metrillä Tuukka Huuskola juoksi neljänneksi ajalla 10,53 ja Jonathan Brace kuudenneksi ajalla 10,71. Brace juoksi alkuerissä uuden ennätyksenä 10,68.
Miesten 200 metrillä Tuukka Huuskola otti toisen pistesijan ollen tasaisen finaalin viides ajalla 21,60.

Seitsenottelu kisailtiin paahteisella kentällä lauantaina ja sunnuntaina, ottelijattaremme Jessica Rautelin suoriutui hienosti sijoittuen kilpailussa neljänneksi pistein 5390.
Naisten 400 metrin aitajuoksussa Meeri Salomaa nappasi finaalipaikan ollen finaalin kahdeksas.

Onnittelut mitalisteille ja finaaleihin päässeille!