Kalevan kisat 2023

Kalevan kisat järjestettiin Lahdessa 27.-30.7.2023. Kisoissa oli mukana 10 Esbo If:n urheilijaa, jotka menestyivät hienosti, vaikka harmittavia loukkaantumisiakin sattui. Seuramme sai Lahdesta kolme mitalia ja kolme neljättä sijaa.

Camilla Richardsson voitti suomenmestaruuden 10 000 metrillä ja 5000 metrillä. Hopeaa Lahdesta nappasi Saga Andersson seiväshypystä. Kira Kytölä oli kolmiloikan neljäs ja pituuden yhdeksäs. Iida Ounaslehto sijoittui naisten 7-ottelussa hienosti neljänneksi ja tekee kovaa paluuta kansalliselle huipulle. Jessica Rautelin oli ensimmäisen ottelupäivän jälkeen vahvasti kiinni mitalissa, mutta loukkaantui harmittavasti 200 metrillä. Silja Andersson sijoittui kovatasoisessa naisten seiväsfinaalissa neljänneksi. Pistesijan Lahdesta saavutti myös Taru Killinen sijoittuen moukarissa kahdeksanneksi. Lahdessa seuraamme edustivat myös Julia Nystrand, Jonathan Ekberg ja Rado Lindberg.

Isot onnittelut urheilijoille ja valmentajille!

• Camilla Richardsson, N 10 000m (31.34,94)