Esbo IF:n kesäleirit 2019 – elokuu

Esbo IF:n kesäleirit 2019

 
Leiri 3               5.-7.8 (3 päivää) vko 32 


Esbo IF:n kesäleirit jatkuvat vielä elokuussa! 2 ensimmäistä leiriä järjestettiin kesäkuussa ja viimeinen leiri viikolla 32 juuri ennen koulun alkua. Leirit 1 ja 2 kestivät maanantaista perjantaihin, leiri 3 maanantaista keskiviikkoon. Tänä kesänä leirit järjestetään Olarin koululla/ kentällä.

Kesäleireillä yleisurheillaan, pelaillaan ja leikitään hyvässä seurassa osaavien ja motivoivien valmentajien ohjauksessa. Leireillä aamupäivät on varattu yleisurheilulajeihin tutustumiselle ja lajitekniikoiden hiomiselle, iltapäivät muille lajeille, peleille ja leikeille. Tärkeintä leirillä on liikunnan riemusta uusien kavereiden kanssa nauttiminen!

Ohjattua toimintaa leirillä on joka päivä klo 9.00-15.30, mutta ohjaaja on paikalla jo 8.30 lähtien ja klo 16.00 saakka, mikä mahdollistaa lasten omatoimisen sporttailun ja vapaan touhuamisen ennen leiripäivän alkua ja sen jälkeen kotiin lähtöä odotellessa. Leirillä tarjotaan joka päivä lämmin leirilounas.
 
Kenelle?

7-11 vuotiaille (2012-2007 -syntyneet)
 
Missä?
Olarin koulu/ urheilukenttä

Milloin?
Vko  32 (5.8-7.8) maanantai-keskiviikko
 
Miksi?
Koska yleisurheilu on parasta kesällä!
 
Hinta?
Leiri 3 –  100e

Hinta sisältää leirin aikana järjestettävän ohjelman + leirilounaan joka päivä
 
Mitä mukaan?

Sään mukainen vaatetus, aurinkorasvaa, lautanen, muki ja aterimet, välipala, vesipullo, lenkkitossut (+ piikkarit jos löytyy) JA liikunnan riemua!
 
Kuinka ilmoittaudun? 

Sivun oikeasta reunasta löytyvien linkkien kautta. Paikkoja on rajoitetusti, ole nopea! Sisaralennuksen saat ilmoittamalla sisaret samalla ilmoittautumislomakkeella.

ILMOITTAUTUMINEN
 
Mikäli jäi kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä juuli.tauren(at)esboif.fi tai 040-7750306
 
Olarissa nähdään!

Kategoriat:
Yleistä