Esbo IF E-info maaliskuu

Hyvä Esbo IF:läinen

Maaliskuun kirjeessä on paljon infoa tulevista tapahtumista. Kevät on täynnä kilpailuja, mutta myös mahdollisuuksia harrastaa yleisurheilua juoksukoulujen ja leirien muodossa tai tulla mukaan seuran toimintaan valmentajana tai ohjaajana.

Seuraava  tärkeä kalenterimerkintä löytyy 21.3. jolloin kisaillaan seura mestaruuksista ja samalla jäsenille tarjotaan mahdollisuus kouluttautua maalikameran käyttäjäksi ja käydä Toimitsijakoulutus taso 1. Ilmoittautuminen koulutuksiin ja seuran mestaruuskisoihin löytyy kirjeestä.

Esbo IF tarjoaa juoksukouluja niin lapsille kuin aikuisillekin. Kursseilla opit juoksemaan oikein sekä saat vinkkejä ja infoa oikeasta juoksuharjoittelusta. Lisää tietoa kursseista voit lukea kirjeestä.
Kesän alussa lapsille järjestetään myös suosittu kesäleiri, jossa voit kahden viikon aikana tutustu lajiin, treenailla kavereiden kanssa ja viettää aikaa urheilukentällä. Myös kesäleireistä löydät lisää infoa kirjeestä.

Ihanat Ullmaxin tuotteet ovat jälleen myös saatavilla. Voit tutustua tuotteisiin kirjeen lopussa olevien linkkien kautta!

Urheilullisin terveisin

Sanna Saarman-Kemppi
Toiminnanjohtaja

***

Tuomari- ja maalikamerakoulutus 21.3

Seuran mestaruuskilpailut järjestetään lauantaina 21.3. Espoon Otahallissa. Samassa yhteydessä sinulla on mahdollisuus osallistua Tuomarikoulutus taso 1 sekä maalikamerankäyttökoulutus Ville Ahon opissa. Koulutukset ovat loistava mahdollisuus saada oppia kilpailutoiminnasta ja päästä mukaan jännittäviin kilpailutapahtumiin! 

Koulutuksiin osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta!

Tervetuloa!

Ilmoittautuminen koulutuksiin tästä linkistä

***

Tulevia kilpailuja

pe-su 6.-8.3 TJIG, Tampere
la 14.3. Moukarin talvimestaruuskilpailut
21.3. Seuran mestaruuskilpailut

***

Seuran mestaruuskilpailut 21.3

Seuran perinteiset hallimestaruuskilpailut kilpaillaan 21.3. Otahallissa. Kilpailut ovat avoimet ja maksuttomat seuran jäsenille. Toivottavasti mahdollisimman moni tulee paikalle kilpailemaan seuran mestaruuksista!

Lajit:
M: 60m N: 60m
T/P15: 60m, korkeus, kuula
T/P13: 60m, korkeus, kuula
T/P11: 60m, pituus
T/P9: 40m, pituus
T/P7: 40m, pituus
T/P5: 40m, pituus

Ilmoittautuminen: Kilpailukalenteri

Kilpailuihin tarvitaan vapaaehtoisia erilaisiin toimitsijatehtäviin esimerkiksi mittaukseen ja lanaukseen. Tehtävät eivät vaadi aikaisempaa toimitsijakokemusta, joten tämä on hyvä hetki tutustua yleisurheiluun ja päästä läheltä kokemaan kilpailutoimintaa!

Toimitsijatehtäviin ilmoittautuminen tämän linkin kautta

***

Junior juoksukoulu

Junior Juoksukoulu on tarkoitettu 7-13 -vuotiaille (2013-2007 syntyneille) juoksusta innostuneille junioreille. Mukaan ovat tervetulleita sekä uuden lajin uteliaat aloittajat että juoksua jo hieman ennestään harjoitelleet. Oikean juoksutekniikan hallinta tukee lajia kuin lajia, joten juoksukoulu on oiva oheiskurssi myös muiden lajien harrastajille. Juoksukoulu koostuu viidestä harjoituskerrasta, joiden aikana käydään läpi juoksutekniikkaa, juostaan lyhyitä ja pitkiä matkoja sekä harjoitellaan aitajuoksua hauskojen harjoituksien kautta!

Teemat:
1) Juoksuasento + askel
2) Kestävyysjuoksu + lihaskunto
3) Startti + kiihdytys
4) Maksimijuoksu + viestit
5) Aitajuoksu

Muutokset mahdollisia!
Toteutuakseen ryhmässä tulee olla vähintään 10 ilmoittautunutta lasta.

Missä? Leppävaaran stadion (Veräjäpellonkatu 17)
Milloin? Tiistai 14.4, 21.4, 28.4, 5.5 & 12.5
Mihin aikaan? 7-10 -vuotiaat (2013-2010) kl. 18-19, 11-13 -vuotiaat (2009-2007) kl. 19-20
Hinta? 50 € per lapsi

Jos jäi vielä kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä vilma.sydanlammi(at)esboif.fi

***

Juoksukoulu

Tule mukaan juoksukouluun saamaan tukea juoksuharrastuksen aloittamiseen ja neuvoja oikeanlaiseen juoksutekniikkaan.

Juoksukoulut on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita juoksuharrastuksen aloittamisesta. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Juoksukoulun jokainen kerta sisältää luennon ja aiheeseen liittyvän harjoituksen. Koulun aikana saat tietoa oikeanlaisesta juoksuharjoittelusta ja sen aloittamisesta, juoksutekniikasta, lihaskuntoharjoittelusta jne.

Juoksukoulu järjestetään kuutena tiistaina Leppävaaran urheilupuistossa (veräjäpellonkatu 17) klo 18.30- 20:00.
Aloitamme luennolla Stadionin kokoustilassa. Sisäänkäynti katsomon takaa. Juoksukoulun valmentaja on ovella vastassa.

Päivämäärät: 14.4, 21.4, 28.4, 5.5, 12.5 och 19.5.

Juoksukoulun hinta: 100€

Valmentajina toimii Esbo IF:n maratoonari, ultrajuoksija ja fysioterapeutti Jenny Vuonoranta sekä Elina Kari. Juoksukoulujen valmentamisesta heillä on vuosien kokemus.

Yhteystiedot:
maraton.esboif(at)gmail.com tai 0405531583


Ilmoittaudu täältä

***

Kesäleiri

Esbo IF:n kesäleirit ovat täällä taas! Leirejä järjestetään kolme: kaksi ensimmäistä heti kesäloman alussa viikoilla 23 ja 24 ja viimeinen viikolla 33. Leirit 1 ja 2 kestävät maanantaista perjantaihin, leiri 3 maanantaista keskiviikkoon. Tänä kesänä leirit järjestetään Olarin koululla/ kentällä, sekä Kauklahden urheilukentällä.

Leireillä on luvassa monipuolista liikkumista yleisurheilusta pelailuun ja kisailuun osaavien ja motivoivien valmentajien ohjauksessa. Tärkeintä leirillä on liikunnan riemusta uusien kavereiden kanssa nauttiminen!

Ohjattua toimintaa leirillä on joka päivä klo 9.00-15.30, mutta ohjaaja on paikalla jo 8.30 lähtien ja klo 16.00 saakka, mikä mahdollistaa lasten omatoimisen liikkumisen ja vapaan touhuamisen ennen leiripäivän alkua ja sen jälkeen. Leirillä tarjotaan joka päivä lämmin leirilounas.

Kenelle?
7-12 vuotiaille (2013-2008 -syntyneet)

Miksi?
Koska yleisurheilu ja liikkuminen on parasta kesällä!

Milloin?
Leiri 1: 1.-5.6 Olarin koulu/ urheilukenttä tai Kauklahden urheilukenttä
Leiri 2: 8.-12.6 Olarin koulu/ urheilukenttä tai Kauklahden urheilukenttä
Leiri 3: 10.-12.8 Olarin koulu/ urheilukenttä

Hinta?
Leirit 1 ja 2: 120€
Leiri 3: 90 €
Sisaralennus on 20€/lapsi.

Mitä mukaan?
Sään mukainen vaatetus, aurinkorasvaa, lautanen, muki ja aterimet, välipala, vesipullo, lenkkitossut JA liikunnan riemua!

Ilmoittaudu tästä

Sisaralennuksen saat ilmoittamalla sisaret samalla ilmoittautumislomakkeella.

Mikäli kysyttävää jäi, ota rohkeasti yhteyttä vilma.sydanlammi(at)esboif.fi

Leirillä nähdään!

***

Töihin Esbo IF:lle?

Etsimme nyt uusia ohjaajia yleisurheilukouluun 4-13 vuotiaille lapsille, Junior Juoksukouluun sekä juniorivalmennusryhmiin. Tarvitsemme sekä pienituntisia tuuraajia, että enemmän tunteja haluavia vakkarikoutseja!

Sinun ei tarvitse olla yleisurheilun ammattilainen – tärkeämpää on, että tiedät, kuinka harjoitukset organisoidaan ja olet motivoitunut työskentelemään lasten kanssa etkä pelkää haasteita! Yleisurheilutausta ja -tietämys on suuri etu.

Kesäkausi alkaa 4.5., harjoituksia on Leppävaarassa, Kauklahdessa ja Kauniaisissa.

Haluatko olla osa Esbo IF:n valmennustiimiä?

Lähetä avoin hakemus kansli@esboif.fi.

***

Tue seuraa ostamalla Ullmax-tuotteita

Esbo IF myy nyt Ullmax-tuotteita! Ullmax tekee laadukkaista materiaaleista toiminnallisia vaatteita koko perheelle.

Tutustu valikoimaa ja tilaa lämpimät vaatteet hiihtolomaksi! Tilaamalla tuotteita tämän linkin kautta Ulla-Riitta Nordberg toimittaa tuotteesi ja tuet Esbo IF:ää 30%:lla. Saat tilauksesta laskun ja mahdollisuuden kokeilla vaatteita toimituksen yhteydessä.

Jos haluat tuotteet toimitettuna suoraan kotiin, voit tehdä tilauksen tämän linkin kautta ja tukea seuraa 10%:lla. Tällöin maksu tapahtuu tilauksen yhteydessä.

27.1 – 10.3 välisenä aikana kaikki asiakkaat, jotka tilaavat vähintään 40 eurolla, tulevat saamaan 2-pack Multi Headwear tuotteen kaupan päälle! Multi Headwear sopii erinomaisesti talven kaikkeen liikuntaan. Voit käyttää sitä kaulurina, balaclavana/pipona ja miksi ei myös otsapantana?

Kysymykset tilauksista ja toimituksista Ulla-Riitalle: ullariitta.nordberg(at)gmail.com.Kategoriat:
Yleistä