Nuorten SM-kisaraportit Helsinki & Riihimäki

Viime viikonloppuna 2.-4.8.2024 nuorten Suomen mestaruuksista kilpailtiin Helsingissä ja Riihimäellä. Urheilijamme saavuttivat kisoista yhteensä 5 mitalia ja 9 pistesijaa. Hieno viikonloppu kaikilta ja isot onnittelut urheilijoille ja valmentajille!

Romary Pavlikov ja Eino Viljanen / Kuva: Johanna Tolvanen

14/15-sarjan SM-kilpailut järjestettiin Helsingissä, Eläintarhan kentällä. Kisat kuudelta osanottajaltamme mainiosti. Romary Pavlikov otti pronssia poikien 300 metrillä uudella ennätyksellään 37,35 ja seurakaveri Eino Viljanen oli neljäs ennätyksellään 37,82. Kevin Jansson tog brons i pojkars diskus med resultat 42,83. 14-vuotiaiden kiekossa Kevin Jansson ylsi pronssille tuloksella 42,83.

Jonathan Ekberg/Kuva:SFI

19/22-SM kilpailut järjestettiin Riihimäellä. Esbo If:stä oli ilahduttavan iso määrä urheilijoita mukana kilpailuissa.

Jonathan Ekberg otti hopeaa 22-vuotiaiden 5000m kävelyssä. Naisten puolella Silja Andersson hallitsi seiväskisaa, ottaen voiton hypättyään neljä metriä. 22-sarjassa myös Wilma Jungar onnistui hienosti, ollen tiukan pituuskilpailun seitsemäs tuloksella 541.

Wilma Jungar/kuva:SFI

19-sarjassa Rasmus Vuonoranta jatkoi vahvoja suorituksia pikajuoksussa. Hän oli viides 100 metrillä ja kuudes 200 metrillä uudella ennätyksellään 22,75. Julia Nystrand iloitsi 19-sarjan kuulakilpailun jälkeen. Hän saavutti uransa ensimmäisen SM-mitalin sijoittuen kolmanneksi. Esbo If:n vahvaa suorittamista heittopaikalla täydensi Taru Killinen sijoittuen moukarikilpailun neljänneksi.