Hienoja tuloksia karnevaaleilla!

Viime viikonloppu oli yleisurheilun juhlaa: Perinteisten yleisurheilukarnevaalien merkeissä kisailtiin peräti seitsemällä eri paikkakunnalla ympäri Suomen 4.7.-7.7.2024. Seuramme urheilijat savuttivat kisoissa henkilökohtaisia ennätyksiä ja kauden parhaita tuloksia. Onnittelut kaikille urheilijoille ja valmentajille hienoista tuloksista!

Seiväshyppykarnvevaalit, Somero

Somerolla kisattiin 4.7, 6.7 ja 7.7. Seurastamme oli useampi hyppääjä mukana, jotka suoriutuivat hienosti. Ensimmäisenä kilpailupäivänä P11 seipäässä Janne Kämäräinen hyppäsi ennätyksensä 2.00m, Silja Andersson voitti N22 seipään tuloksella 4,15 ja Frida Blomfelt hyppäsi N17 seipäässä 3,35. Jonna Kämäräinen sijoitti kolmanneksi T13 seipäässä tuloksella 2,70.

Toisena kilpailupäivänä Anderssonit ottivat kaksoisvoiton naisten seipäässä. Tällä kertaa voiton nappasi Silja, kauden parhaallaan 4,25 ja Saga oli toinen tuloksella 4,15.

Kolmantena kilpailupäivänä Saga Andersson voitti naisten seipään tuloksella 4,40 ja samassa kisassa neljänneksi sijoittui Frida Blomfetl tuloksella 3,45. Jonna Kämäräinen onnistui hienosti T13 seipässä ja nappasi voiton tuloksella 2,85.

TULOKSET 4.7.

TULOKSET 6.7.

TULOKSET 7.7.

Moukarikarnevaalit, Kaustinen

Roope Auvinen sijoittui miesten moukarikilpailussa kolmanneksi tuloksella 67,90 ja Sara Killinen naisten A-kilpailussa niin ikään kolmanneks tuloksella 64,92.

TULOKSET

Hyppykarnevaalit, Lempäälä

Lempäälän hyppykarnevaaleilla Siiri Metsälä ylsi kauden parhaaseensa naisten kolmiloikassa tuloksella 10,12.

TULOKSET

Kestävyys- ja kävelykarnevaalit, Jämsä

William Forstén juoksi M800m ennätyksensä 2.11,91 ja Pekka Peltola käveli M19 5000m kävelyssä ennätyksensä 26.19,18.

TULOKSET

Keihäskarnevaalit, Pihtipudas

4.7. Pihtiputaan perinteisillä keihäskarnevaaleilla Elmer Keinänen heitti M17-sarjassa keihästä 62,60 sijoittuen kuudenneksi.

TULOKSET

Heitto- ja ottelukarnevaalit, Lohja

Lohjalla kisattiin heitto- ja ottelukarnevaalit, joissa Kevin Jansson voitti P14 kuulan tuloksella 10,84 ja sijoittui saman sarjan kiekossa toiseksi tuloksella 39,37. Karnveaalien toisena kilpailupäivänä Julia Nystrand työnsi naisten kuulaa 12,85 ja heitti kiekossa kauden parhaansa 40,51.