Maratonskola

MARATONSKOLA
2021-2022

ANMÄL DIG HÄR

Välkommen med till Esbo IF:s halvmaraton- och maratonskola!

Du kan ha som mål att löpa maraton, halv maraton eller förbättra dina tider. Vi erbjuder gemensamma träningar en gång i veckan för deltagarna i maratonskolan. De gemensamma träningarna består av bl.a. av länkar, muskelkonditionsträning, olika typer av fartuthållighetsträning och teknikträning. Till maratonskolan hör även föreläsningar. Varje deltagare får ett personligt träningsproram. Maratonskolans deltagare får även delta i föreningens gemensamma konditionscirkel som ordnas en gång i veckan.

Maratonskolan pågår från september 2021 till maj 2022. Träningsdagarna turvis onsdag och lördag. Träningsplatserna är i Esbo och Grankulla, och varierar enligt träningens tema.
Höstens gemensamma träningar publiceras i Nimenhuuto.

Första träningen är den 1.9.2021 

Pris: 350€ + medlemsavgift 20€ 
Pris med start i januari: 200€ + medlemsavgift 20€ 
I priset ingår 6 träningar på Esport Arenan, deltagade i Kurrerundan och Strandmaraton 2022 samt deltagande i föreningens konditionscirkel som ordnas på fredagar.

Medlemskap:
Till alla pris tilläggs en medlemsavgift på 20€, som faktureras skilt. Medlemskapet är fortlöpande och bör uppsägas skriftligt till medlem@esboif.fi. Mera info finns på denna sida.

I maratonskolan ordnas även konditionstest och lägerverksamhet, där deltagande är frivilligt. Dessa hör inte till maratonskolans pris. 

Tränare: Riitta Paasio & Jenny Vuonoranta
Kontakt: maraton.esboif(at)gmail.com, 040 553 1583