Maratonkoulu

MAratonkoulu
2021-2022

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Tervetuloa mukaan Esbo IF:n puolimaraton- ja maratonkouluun!

Maratonkouluun voi tulla mukaan tavoitteena esim. juosta puolimaraton, maraton tai parantaa aikaa näillä matkoilla. Tavoitteenasi  voi hyvin olla myös jokin pidempi polkujuoksutapahtuma. 

Tarjoamme maratonkoululaisille yhteisharjoituksia kerran viikossa. Yhteisharjoitukset sisältävät mm. yhteislenkkejä, lihaskuntoharjoittelua, eri tyyppistä vauhtikestävyysharjoittelua ja tekniikkaharjoituksia. 

Maratonkouluun kuuluu myös luentoja. Jokaiselle tehdään yksilölliset harjoitusohjelmat. Maratonkoululaiset saavat myös osallistua seuran yhteiseen kuntopiiriin joka pidetään kerran viikossa.

Harjoituspäivät ovat keskiviikko ja lauantai vuoroviikoin. Harjoituspaikat ovat Espoossa tai Kauniaisissa ja vaihtelevat harjoituksen teeman mukaan.

Syksyn yhteiset harjoitukset löytyvät lähiaikoina tästä: Nimenhuuto

Aloituskerta on keskiviikkona 1.9.2021.

Hinta: 350€ + jäsenmaksu 20€
Tammikuussa aloittavan hinta: 200€ + jäsenmaksu 20€
Hintaan sisältyy 6 harjoitusta Esport Arenalla sekä osallistuminen Kurrenkierrokseen ja Rantamaratoniin 2022. Maratonkoulun osallistujat saavat myös osallistua seuran yhteiseen kuntopiiriin joka pidetään kerran viikossa.

Jäsenyys:
Hintaan lisätään seuran jäsenmaksu, 20€, joka laskutetaan erikseen. Jäsenyys on jatkuva ja se tulee irtisanoa kirjalliesti osoitteeseen medlem@esboif.fi. Lisätietoa löydät täältä.

Maratonkoulussa järjestetään kuntotestaus sekä leirejä joihin voi halutessa osallistua. Nämä eivät kuulu maratonkoulun hintaan.

Valmentajat: Ohjaajina toimivat kokeneet juoksijat ja monen vuoden ohjaajakokemuksen omaavat Jenny Vuonoranta ja Riitta Paasio. 

Yhteystiedot: maraton.esboif(at)gmail.com, 040 553 1583